Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBJAVIO VIDEO

Peđa Grbin pod istragom zbog snimke gdje djeca i trener uzvikuju ustaški pozdrav

Peđa Grbin i djeca
Foto: Screenshot/PIXSELL
09.08.2019.
u 17:43

Djeca su se poslije družila sa srpskom ekipom , rekao je Mužinić, predsjednik NK Poljičanin, koji je prozvao Grbina zbog objave snimke.

Agencija za zaštitu osobnih podataka provodi istragu nad saborskim zastupnikom Peđom Grbinom zbog snimke koje je osvanula prije dva mjeseca na zidu njegovog službenog Facebook profila.

Na snimci se vidi kako mladi nogometaši zajedno sa trenerom u Barceloni u glas uzvikuju “Za dom spremni”, piše Net.hr. Ubrzo se saznalo kako je riječ o nogometašima NK Poljičanina iz Srinjina, naselja između Omiša i Splita. Našli su se u Barceloni zbog jednog turnira u čijem su polufinalu igrali protiv protivničkog kluba iz Srbije.

Podsjetimo se, predsjednika NK Poljičanin, Nikolu Mužinića, su novinari tražili objašnjenje za tu snimku, no on nije vidio ništa sporno.

Da za dom nismo bili spremni, doma imali ne bi- rekao je Mužinić. Također, dodao je da su to djeca hrvatskih branitelja koji su i obnovili nogometni klub te da su i svi voditelji branitelji. Nakon što je, naime, NK Poljičanin otišao u stečaj, u Srinjinama je osnovan novi klub pod imenom NK Poljičanin 1921.

- Djeca su se poslije družila sa srpskom ekipom - rekao je Mužinić koji je tada prozvao Grbina zbog objave snimke. 

Komentara 72

DR
Drmiha
18:10 09.08.2019.

Iskoristiti djecu za svoj cinizam i pokvarenost samo zbog političkog lizoguzja je nisko da niže nemože biti.

JK
jurica.kovač
18:49 09.08.2019.

Peđa i novinari u svemu vide ustaše a nevide kad se u srbu pod krinkom antifašizma slave zločini četnika i kad se slavi petokraka koja je ubijala i progonila hrvate od 1945 godine,o tome se šuti.

Avatar niwrad
niwrad
18:09 09.08.2019.

Peđa je neovlašteno snimao i objavljivao snimljeni materijal, kako bi u duhu svojeg svjetonazora mogao cinkati za pozdravni delikt. Komunisti u duši inače vole cinkariti, moralizirati i prozivati druge za nešto od čega nikome nije pala vlas s glave. Čak štoviše, poput Kreše-kazetofona, traže uključivanje represivnog aparata i progon po službenoj dužnosti iako od pozdrava nikom nije nanesena šteta osim što su povrijeđene emocije dežurnim cvilidretama. Tako bi se po njima policija trebala baviti pozdravima, a krađama do 2.000 kuna oštećeni građani sami. Neprocjenjivo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije