Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Srećković iz Zagorja

Jackpot od 43 milijuna kuna dobio je Zagorac, a da je milijunaš, shvatio je tek nakon tri dana: Ne vjerujem, herc mi bu otkazal

lutrija, loto
Foto: Slavko Midžor/Pixsell
1/5
17.01.2017.
u 13:33

Sretni Zagorec, nakon što mu država oduzme 30 posto, dobit će na ruke 30 milijuna kuna

Sretni dobitnik 43 milijuna kuna na lotu 7/39, jackpotu koji je izvučen 11. siječnja ove godine, mladi je obiteljski čovjek iz Zagorja. U Hrvatskoj lutriji kažu da novopečeni hrvatski multimilijunaš nije spreman izaći u javnost te da je još samo supruzi kazao za dobitak. Zagorski milijunaš sretne brojeve uplatio je putem interneta, odigrao je tri kombinacije, odabrao slovo A, precrtao DA za dodatnu igru Joker i uplatio 17 kuna. U Lutriji kažu da im je novi hrvatski milijunaš kazao da isključivo igra putem interneta, a i rezultate izvlačenja provjerava na računalu. Tako se i Lutriji javio tek nakon dva-tri dana, kaže predsjednik HL-a Danijel Ferić, nakon što prije posla provjerio brojeve.

– Šok prije posla, prvo sam pomislio da bi mi dobro došao jedan Normabel. Kad me je žena pitala kaj je, rekao sam joj da pogleda sve te zelene brojke. Ja ne vjerujem. Od ovog bu mi herc otkazal. Baš čudan osjećaj. Kaj bum sad još ne znam. Imamo kredite i to bumo prvo riješili. Ne moram iz dana u dan razmišljati kak s plaćom – rekao je sretni dobitnik, a prenose njegove riječi iz Hrvatske lutrije. Kažu da je za kraj svim igračima poručio, posebno onima koji ne vjeruju.

– Vjerujete, ovo je stvarno. Može vam se ostvariti san. Igraj i ak' imaš sreće, dobit ćeš. Sretni Zagorec, nakon što mu država oduzme 30 posto, dobit će na ruke 30 milijuna kuna.

HL početkom ove godine usrećila je i dva igrača EuroJackpota u Hrvatskoj. Svaki od njih je dobio zahvaljujući pogođenoj kombinaciji pet plus jedan, po 4,5 milijuna kuna. Jedan dobitak je otišao u Zaprešić, bračnom paru koji je tu sretnu vijest podijelio samo s najužim članovima obitelji. Oni su jučer podigli svoj novac.

No Mario Kucel, koji je zadnjih dana u medijima govorio da je on sretni dobitnik drugih 4,5 milijuna kuna na EuroJackpotu, još se nije javio u Hrvatsku lutriju u kojoj kažu da za to ima rok od 60 dana.

>> Pogođen Super7 dobitak - sretnom igraču ide čak 43 milijuna kuna

Komentara 12

VE
verrmaj
14:09 17.01.2017.

Eto kakova drzava njemu ce porezna uzeti 13 miliuna a Sanaderu ,Vidosevicu ,Tudjmanu i svim ostalima koji su se obogatili na racun drzave nisu uzeli ni lipe !!a njihovi ziro racuni su puni !!

Avatar komentatorx
komentatorx
14:14 17.01.2017.

Hrvatska je lutrija u financijskim problemima i loše posluje, što je paradoks i zato idu sa ovim spinom po svim medijima. Ne postoji zagorec koji je dobio, novac je završio u državnom proračunu a sve je isfingirano. uvijek kad je veći dobitak baš se uplati preko interneta i to u zadnji čas. Sve je laž za navlačenje naivaca. Pogledajte slučaj iz Srbije nedavno kad su objavljeni na ekranu brojevi prije nego su izvučeni. Zar mislite da naši "stručnjaci" rade drugačije. Vjerujem samo Eurojackpotu jer tu nemaju prste naši lutrijaši.

MA
majlena
16:45 17.01.2017.

Sad bu sused videl kaj je mrak! Sedam katof bu izgradil!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije