Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PIŠE Mirjana Kasapović

Ovo je pakt pučističke hunte koja je odlučila na vlast doći neustavnim sredstvima

17.03.2024.
u 20:21

Sanja Barić odmah je platila cijenu svojega istupa u kojemu je profesionalno znanje i, ponajprije, opći državni interes pretpostavila osobnima lijevim političkim uvjerenjima tako što je proglašena „politički dirigiranom ustavnom pravnicom“

Komentara 76

IM
imota
07:56 18.03.2024.

ulicni rjecnik ulicne metode na slican nacin se vlasti dokopao i tetejac...

LI
liberta
21:31 17.03.2024.

Mislim da je jasno ako nemogu dobiti izbori milom ide se na silu. Ne zavaravajte se Milanović misli na sebe jer poslije predsjedničkih izbora koje bi izgubio nema kud sa sobom. Kad gubi ide do kraja. Samo me začuđuju takovi euforični naslovi o pobijedi. Oni s njim i bez njega su gubili otkud sad euforija o tim neradnicima i prostacima .

Avatar ChickenDinner
ChickenDinner
22:59 17.03.2024.

Nije meni što se pomokrio po Grbinu i cijelom esdepeu, to je njihova sramota, ali čovjek je položio prisegu, ovoj državi, koju je pogazio. Čovjek koji pogazi svoju riječ vrijedan je prezira.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije