Naslovnica Vijesti Svijet

Ovo je dvojac koji je otrovao bivšeg ruskog špijuna Sergeja Skripala

Sergej Skripalj (66) i njegova 33-godišnja kćer Julija otrovani su bojnim nervnim otrovom Novičokom, najsmrtonosnijim otrovom na svijetu
05. rujna 2018. u 13:18 6 komentara 923 prikaza
Foto: met police

Dva ruska državljanina glavni su osumnjičeni za slučaj trovanja bivšeg dvostrukog ruskog špijuna Sergeja Skripala i njegove kćeri Julije, a sada je potvrdila policija da ima dovoljno dokaza za podizanje optužnice zbog napada u Salisburyju.

Donald Trump i Vladimir Putin Trovanje špijuna Rusi prijete odmazdom nakon najave novih američkih sankcija

Po priopćenju britanske policije Alexandar Petrov i Ruslan Boshirov, kojima najvjerojatnije ovo nisu prava imena već pseudonimi, stigli su na aerodrom Gatwick iz Moskve 2. ožujka te da su odsjeli u City Stay Hotelu u istočnom Londonu, nakon čega su 4. ožujka otputovali u Salisbury, gdje su Novichokom kontaminirali ulazna vrata Sergeja Skripala, prenosi BBC.

Novi slučaj trovanja u Velikoj Britaniji Nova trovanja Novičok hara Velikom Britanijom, otrovani par u kritičnom stanju

Sergej Skripalj (66) i njegova 33-godišnja kćer Julija otrovani su bojnim nervnim otrovom Novičokom. Spomenuti otrov jedan je od najsmrtonosnijih otrova na svijetu kojeg je proizveo Sovjetski Savez u sedamdesetim i osamdesetim godinama prošlog stoljeća.

>> Pogledajte i video - Nesposobni kriminalci

[video: 26493 / ]
CCC
Must have
Proljetni komadi u kojima ćete izgledati stajliš, a za njih ne morate potrošiti pravo bogatstvo

A1 izdvaja za Vas

  • info_punkt:

    vijest za debile ili engleska posla: otrovani su najsmrtonosnijim nervnim otrovom na svijetu, pa im se od njega malo mantalo par dana... Da ih je Rusija htjela ubiti, oni bi sasvim sigurno bili mrtvi!

  • AAAAAA:

    kaj god - nisu oni, njonjo je!!

  • Vl jedi govna:

    Očiti hdzovci