Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'SAD STE VI DOŠLI SEBI?'

Ovako je Zadranka koja je otišla u Norvešku komentirala izbore u njezinom gradu

grad Zadar
Foto: Dino Stanin/Pixsell
1/3
17.05.2021.
u 15:22

Majka troje djece u 40-tim godinama otišla je u Skandinaviju za normalnim uvjetima života, a ovako je prokomentirala činjenicu da u Zadru HDZ nije pobijedio već u prvom krugu

Ovo je status Zadranke koja je prošle godine otišla u Norvešku u potrazi za boljim životom.

Majka troje djece u 40-tim godinama otišla je u Skandinaviju za normalnim uvjetima života, a ovako je prokomentirala činjenicu da u Zadru HDZ nije pobijedio već u prvom krugu...

- Sad kad san ja otišla, vi ste došli sebi, eli? Pa bila bi ja pošla prije 10 godina da san znala. Bravo Zadar, bravo Hrvatska. Bravo Ivica Žuvela - napisala je ona.

Foto: screenshot Amazon

 

Naime, kandidat HDZ-a Božidar Longin (43,27%) u drugom krugu će na razini županije snage odmjeriti s nezavisnim Ivicom Žuvelom koji je osvojio 15,92 posto glasova. Za gradonačelničko mjesto se u Zadru pak bore Branko Dukić (HDZ, HSP, SU, Reformisti) i Marko Vučetić (SDP, AM, HSS, GLAS, Centar).

Ključne riječi

Komentara 18

Avatar Dokman
Dokman
16:54 17.05.2021.

Jel ima koji komentar za Rijeku ili Pulu?

Avatar horuk
horuk
21:17 17.05.2021.

Hahahaha otisla u Norvesku. Jako inteligentno. Ali kao ljevicarka uvjek ima rezervirano mjesto u javnosti ako joj se pljuje po najdrazim neprijateljima.

ZL
ZlySrbin
20:11 17.05.2021.

.. Idi bre tamo.. Pa komentiraj. Da nije kalmete zadar ne bi ni razvija. Jedini grad koji ima perspektivu nove metropole

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije