Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zamka za pedofile

Virtualna djevojčica privukla i dvojicu Hrvata!

Slatkica
Foto: screenshot/youtube
05.11.2013.
u 10:45

Organizacija je stvorila virtualnu desetogodišnju Filipinku nazvanu "Sweetie" (Slatkica) koja je uspjela privući osobe iz više od 65 država. Snimke "predatora" predane su policijama država.

Organizacija Terre des Hommes pokušava podići svijest stanovništva o brzo širećem obliku iskorištavanja djece u kojem samo na Filipinima sudjeluje više od deset tisuća žrtava, a to je seksualni turizam putem web-kamera.

U manje od dva i pol mjeseca aktivisti organizacije otkrili su više od tisuću osoba koje su bile spremne platiti djeci iz zemalja u razvoju za izvođenje seksualnih radnji ispred web-kamera.

Organizacija je stvorila virtualnu desetogodišnju Filipinku nazvanu "Sweetie" (Slatkica) koja je uspjela privući osobe iz više od 65 država. Prema popisu koji se nalazi na kraju snimke, dvojica "predatora" koje je "upecala" Slatkica su iz Hrvatske, a dvojica iz BiH. Snimke "predatora" predane su policijama država.

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar guten_tag
guten_tag
11:05 05.11.2013.

kod nas psihopate i zločinci koji zagovaraju seksualno iskorištavanje djece drže predavanja kao uvaženi intelektualci. umjesto da budu uhićeni i protjerani iz hrvatske njih dovode jude za škude, prodane duše, da šire svoju zločinačku ideologiju.

DU
Deleted user
12:07 05.11.2013.

Trebalo bi više takvih "djevojčica" da se pohvata ta gamad pedofilska. Bolesnici. I odrediti im vječno liječenje iza rešetaka !

DU
Deleted user
11:57 05.11.2013.

Pedofili su najgora varijanta seksualno izopacenih osoba. Da je po meni, svaki pedofil bi trebao zavrsiti iza resetaka i to zauvijek!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije