Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 196
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CENTAR CVJETNI

Otvoren prvi ekskluzivni pet boutique Hunter

Hunter
Foto: PR
1/16
13.06.2015.
u 20:49

Oaza luksuznih modnih trendova na jednom mjestu donosi modne dodatke s kojima će svaki „hoch“ pas ili „profinjena“ mačka iskakati iz društva

Danas je u „zaigranom“ društvu kućnih ljubimaca i njihovih ponosnih vlasnika, Barbare Kolar, Antonije Blaće, Viktora Drage, Sandre Bagarić, Tihane Harapin Zalepugin, Anđe Marić te mnogih drugih u Centru Cvjetni u Zagrebu, na razini -1, otvoren prvi luksuzni pet boutique Hunter powered by Zoo City. Oaza luksuznih modnih trendova na jednom mjestu donosi modne dodatke s kojima će svaki „hoch“ pas ili „profinjena“ mačka iskakati iz društva.

Ljubav prema modnim dodacima za pse bila je temelj za stvaranje tvrtke Hunter još davne 1980. godine. Fokus na detalje, visoka kvaliteta ručne izrade, sigurnost, udobnost i postavljanje novih modnih trendova odlike su ovog njemačkog branda, koji je zahvaljujući lancu trgovina proizvoda za kućne ljubimce Zoo City dostupan u samom centru Zagreba. Osim redovne ponude luksuznih proizvoda - ogrlica i povodnika, jastuka, torbi, igračaka te pomno biranog asortimana najkvalitetnijih prehrambenih artikala - u Hunter powered by Zoo City poslovnici pronaći ćete i limitiranu Hunter Black Label kolekciju obogaćenu Swarovski detaljima koja je ultimativni hit za sve „krznene trendsetere“.

>> Pazite koje voće dajete psu, može biti vrlo opasno

Komentara 1

KO
komentator9
18:27 14.06.2015.

Ljudi kopaju po kantama za smeće da se prehrane, a ovi cuckima kupuju oblekice i kavijar....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije