Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Primorsko goranska županija

Otvoren Društveni dom za djecu i mlade u Vratima

U preuređenje prostora stare škole uloženo je 180.000 kuna
Foto: PD
08.02.2018.
u 13:13

U preuređenje prostora stare škole uloženo je 180.000 kuna

Primorsko-goranska županija i Općina Fužine zajednički su realizirali projekt prenamjene i uređenja zgrade stare osnovne škole u Vratima u Društveni dom za djecu i mlade.

U ovaj projekt uloženo je tijekom prošle godine 180.000 kuna. Prigodom otvaranja, župan Komadina naglasio je da je to već treći centar za mlade u Primorsko-goranskoj županiji te najavio slične projekte prenamjene napuštenih objekata u Gorskom kotaru i drugim ruralnim dijelovima Županije kako bi se mladima omogućilo sadržajno djetinjstvo, kvalitetno obrazovanje te stvorili uvjeti za ostanak u tim područjima. Već ove godine Županija kreće u uređenje društvenog doma za mlade i u Gomirju i Mrkoplju.

Sadržaj omogućila Hrvatska zajednica županija

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije