Naslovnica Vijesti Hrvatska

Potpisan ugovor o radovima na rekonstrukciji Opće bolnice ‘Dr. Ivo Pedišić’ u Sisku

- Ovo je doista veliki dan za Opću bolnicu, a rekao bih i općenito za zdravstvenu zaštitu naših stanovnika - rekao je župan i dodao kako je ovo povijesni dan i za grad Sisak i ovu županiju
08. veljače 2018. u 12:53 0 komentara 206 prikaza
Župan Ivo Žinić sa zamjenicima na potpisivanju ugovora

Župan Sisačko-moslavačke županije Ivo Žinić je zajedno sa svojim zamjenicima nazočio potpisivanju Ugovora za izvođenje radova na rekonstrukciji kompleksa Opće bolnice ‘Dr. Ivo Pedišić’ u Sisku. Ugovor su potpisali ravnatelj bolnice dr. Tomislav Dujmenović i Ino Galić, direktor Presoflexasa u ime izvođača radova.

Mjera ima ekonomski, socijalni i ekološki karakter, a povećat će i sigurnost građana Karlovačka županija Javni radovi u funkciji prevencije požara, poplava i zaštite okoliša

Riječ je o rekonstrukciji površine veličine 9000 četvornih metara, na ukupno šest katova u kojima će biti smješteni objedinjeni hitni bolnički prijem, dnevna bolnica, hemodijaliza, laboratorij i dijagnostika. Radovi, ukupne vrijednosti 106 milijuna kuna, bit će dovršeni u roku od 19 mjeseci, a početak radova očekuje se u ožujku ove godine, ili prije, ako to vremenski uvjeti dozvole.

- Ovo je doista veliki dan za Opću bolnicu, a rekao bih i općenito za zdravstvenu zaštitu naših stanovnika - rekao je župan i dodao kako je ovo povijesni dan i za grad Sisak i ovu županiju.

- Hvala svima koji su zadnjih godina radili na projektnoj dokumentaciji, a pogotovo zahvaljujem timu koji je zadnjih godinu dana radio na preinaci projektne dokumentacije, od projektanata, naše razvojne agencije SIMORA, stručnjaka u bolnici, ravnatelja i svima onima koji su radili danima i noćima da uspijemo uhvatiti ova sredstva. Sedamdeset milijuna kuna bespovratnih sredstava, ostatak do 106 milijuna su vlastita sredstva, iz izvora ministarstva financija, zdravstva, regionalnog razvoja i Županije - kazao je Žinić.

Župan se kratko osvrnuo i na komentare kako je projekt sisačke bolnice od nekih ocijenjen kao jedan od najvećih promašaja Županije.

- Ako je ovo promašaj ja vas pitam, što su to onda uspjesi!? Ovo je veliki uspjeh cijelog tima, koji je doveo do ovog dana - zaključio je župan Žinić.

Sadržaj omogućila Hrvatska zajednica županija

Župan Darko Koren na predstavljanu projekata Koprivničko-križevačka županija Uz pomoć Razvojne agencije lani u županiju stiglo 43 milijuna kuna U preuređenje prostora stare škole uloženo je 180.000 kuna Primorsko goranska županija Otvoren Društveni dom za djecu i mlade u Vratima Župan Goran Pauk ističe kako digitalno gospodarstvo Europe godišnje raste 12 posto Šibensko-kninska županija Bespovratnim sredstvima EU razvijaju širokopojasnu infrasktrukturu
COTRUGLI Business School
TOP MENADŽERI
Zapeli ste na poslovnom planu? Postoji škola koja će vam pomoći da iskočite iz prosjeka

A1 izdvaja za Vas

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.