Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na ulazu u Hrvatsku

Otkriveni novi krivotvoreni PCR testovi kod BiH državljana

Gužve na ulasku u Hrvatsku na graničnom prijelazu Pasjak
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
1/3
13.01.2021.
u 12:43

Policija u suradnji s Općinskim državnim odvjetništvom u Slavonskom Brodu protiv osumnjičenog dvojca podnosi kaznene prijave

Na graničnim prijelazima u Slavonskom Brodu i Staroj Gradiški u utorak, 12. siječnja na ulazu u Republiku Hrvatsku policijski su službenici kod dvojice državljana Bosne i Hercegovine otkrili krivotvorene PCR testove.

U utorak u 8.20 sati, na graničnom prijelazu Stara Gradiška, kontroliran je 47-godišnjak koji je upravljao osobnim automobilom, dok je na graničnom prijelazu Slavonski Brod u 13.15 sati, kontroliran 31-godišnji vozač osobnog automobila (oba bosansko-hercegovačkih nacionalnih oznaka i registracijskih brojeva). Kako se navodi u priopćenju PU brodsko-posavske, oba vozača policijskim su službenicima na uvid dala PCR testove izdane u Bosni i Hercegovini, a za koje su policajci posumnjali da su krivotvoreni.

Sumnje policijskih službenika potvrđene su provedenim kriminalističkim istraživanjem nad osumnjičenima, kojom prilikom je utvrđeno da su obojica počinili kaznena djela krivotvorenja isprave. Policija u suradnji s Općinskim državnim odvjetništvom u Slavonskom Brodu protiv osumnjičenog dvojca podnosi kaznene prijave.

VIDEO Ministar Fuchs potvrdio koji razredi kreću u školu od ponedjeljka, a koji ostaju online.

Komentara 1

DU
Deleted user
12:51 13.01.2021.

To je bilo i za očekivati, godinama su krivotvorili diplome, putovnice, svjedodžbe , domovnice pa sada i PCR testove. Kunem se svojim životom da je u ovo nekako upetljan HDZ BiH!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije