Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRAVDA ZA DAVIDA

Otac se prisjetio Davida: 'Nema više novih godina ni Uskrsa dušo moja'

Foto: Facebook screenshot
1/4
17.04.2019.
u 18:05

Osim fotografija Davor Dragičević je prije nekoliko dana objavio videe koji navodno dokazuju organizirano ubojstvo njegovog sina

U Facebook grupi Pravda za Davida otac ubijenog Davida Davor Dragičević objavio je srceparajuće fotografije razgovora sa svojim sinom.

- Nema više novih godina, ni Božića, ni Uskrsa, ni svijeće, ni prezimena, nema više ni tebe, dušo moja - napisao je uz slike.

Foto: Facebook/RTL

Podsjećamo, David Dragičević nestao je 18. ožujka 2018., a njegovo tijelo pronađeno je nakon šest dana na ušću rječice Crkvena u Vrbas. Od tada, njegov otac Davor Dragičević počeo je napadati vlasti Republike Srpske i započeo je s prosvjedom na glavnom banjalučkom trgu. Vremenom se njegov prosvjed pretvorio u pravi pokret čije su pripadnike s trga rastjeravale policijske snage. 

Majka i otac ubijenog trenutno se nalaze u Austrije gdje će se pokušati izboriti za politički azil.

Drski lopov ukrao bicikl pred kamerom

Komentara 6

PA
paleontolog
17:52 17.04.2019.

u kojoj si ono vojsci bio? i na cijoj si se strani borio?

KO
koriolis
22:09 17.04.2019.

Daj prestanite,dosadili ste s tim Dragicevicem,covjeku treba psihijatar.

SO
Sobrudolf
03:56 18.04.2019.

Moj frend je ovdje napisao koliko je ovaj otac zavio u crno hrvatskih i bosnjackih oceva ubivsi njihove sinove koji takodje nece vise docekati Uskrse! Pogadjate sto mu se dogodilo? Ban na 7 dana i brisanje! Ipak VL mora brinuti o zastiti digniteta svojih boraca rs!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije