Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLUČAJ KOD BJELOVARA

Otac kažnjen s 2.500 eura zbog vrijeđanja kćeri, ona svjedočila: 'Dirao me po grudima'

Obiteljsko nasilje
Davor Puklavec/PIXSELL
15.08.2023.
u 10:57

Ocu je presuđeno kako je u prošle godine u kolovozu vrijeđao kćer, a ona je svjedočila kako je bio i napastan

Otac (44) sa šireg bjelovarskog područja dobio je kaznu od 2.500 eura jer je počinio psihičko nasilje nad kćeri (17). Kako se navodi u presudi, on je prošle godine u kolovozu vrijeđao kćer, a ona je svjedočila kako je otac bio i napastan.

Naime, sutkinja je naglasila kako je otac vrijeđao svoju kćer, govoreći joj kako je ''glupa'' te da ''nije njegovo dijete'', što je na kraju prouzročilo kod nje uznemirenost i povredu dostojanstva. Djevojka je, osim toga, svjedočila kako je te večeri otac njoj i malom bratiću kupio grickalice i sokove, a sebi dvije litre vina. Kada je počela padati kiša, svo troje legli su u krevet, prenosi Danica.hr

- Prvo me je otac mazio po licu govoreći da me dugo nije vidio. Bili smo odjeveni, na sebi sam imala trenerku i ljubičastu majicu. Kad sam zaspala, osjetila sam da mi otac zavlači ruku u majicu, a nakon toga izvlači majicu iz hlača. Trgnula sam se i pokušala ustati, ali me je prvi put spriječio, a drugi put sam uspjela. Tada mi je rekao da ja nisam njegova kćer i da bi bolje bilo da me je izd*kao u wc, nego što me napravio. Tad me počeo dirati po grudima - ispričala je.

POVEZANI ČLANCI:

- On je u vrlo kratkom vremenu popio te dvije litre vina, a rekao mi je i da je prije toga pio žesticu. Odonda više nemam kontakta s njim. O cijelom događaju triput su me ispitali na policiji - svjedočila je 17-godišnjakinja, dok se otac na presudu može žaliti. 

>> VIDEO Teta ubijene žene u Gradačcu: 'Skrivala se s bebom kod mene 7 dana. Onda je saznao gdje je'

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Senf na kobasi
Senf na kobasi
11:49 15.08.2023.

užas

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije