Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Masakr u školi

Otac ubijene curice šokirao u emisiji: 'Doktorica je djeci rekla da se povežu s duhovima mrtvih prijatelja'

Beograd: I danas se veliki broj građana upisuje u knjigu žalosti u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar”
Foto: Armin Durgut/PIXSELL
1/10
22.05.2023.
u 08:41

Otac djevojčice ubijene u beogradskom masakru šokirao je gostujući u jednoj TV emisiji rekavši da je doktorica koja je poslana kao pomoć u školu djeci poručila da se povežu s duhovima i dušama svojih mrtvih prijateljica i prijatelja. Javila se i prozvana doktorica.

Otac djevojčice ubijene u masakru u beogradskoj osnovnoj školi Vladislava Ribnikara na televiziji Nova S ispričao je kako je prije nekoliko dana u tu školu poslana Ranka Radulović, doktorica koja je trebala pomoći djeci i roditeljima, a zatim je dodao što se dogodilo. 

"Radulović je 5. svibnja u školi Vladislava Ribnikara vidjela na hodniku djecu koja su došla uzeti neke stvari iz škole i sasvim slučajno među djecom bila je i jedna od kćerinih najboljih prijateljica… Radulović je pod okriljem te škole, uz znanje ravnateljice te škole, djecu uvela u kabinet i tamo im puštala narodnu glazbu i navodila ih i govorila im o tome da se trebaju povezati s duhovima i dušama svojih mrtvih prijateljica i prijatelja", ispričao je.

VEZANI ČLANCI:

Dodao je da te informacije iznosi u javnost pod punom moralnom odgovornošću i da je spreman tvrdnje obraniti na sudu te da je dobio suglasnost majke jednog od djeteta koje je prisustvovalo "mračnoj psihoterapijskoj seansi", prenosi Nova.rs.

"Ne postoji nitko kome je jasno kako se to dogodilo. Ja ću osobno kao građanin ove zemlje učiniti sve što je u pravnoj moći da ta doktorica nikada više ne radi taj posao. To je bilo bez ikakvog znanja roditelja, djevojčica koja je došla kući bila je uplakana i nije ni čudo što je bila uplakana u toj traumi od dana kad se to dogodilo", dodaje. Ispričao je i da je bio na sastanku roditelja stradale djece na kojem su bili i predstavnici svih nadležnih institucija. Kaže kako nitko od sudionika nije znao tko je spomenuta doktorica. No potom je objasnio da je doktorica zaposlena na neuropsihijatrijskom odjelu KBC -a  te da ju je poslalo Ministarstvo zdravlja.

Nakon gostovanja oca ubijene djevojčice javila se i prozvana doktorica. "Vrijeme žalovanja. Netko žali u tišini. Netko preko medija. Netko pruža psihijatrijsku prvu pomoć. Po pozivu. Po srcu, pameti i iskustvu. Svima redom. Nastavnicima, učenicima i roditeljima. Građanima. Na prvoj liniji. Ne jedan. Sve dane. Uvijek", napisala je Radulović na Facebooku.

Komentara 6

ZA
zagabria1
09:06 22.05.2023.

To društvo tamo je davno puklo. Ako se ova manjina što mirno protestira ne izbori za bolje društvo potonuti će za dugi niz godina

DU
Deleted user
10:36 22.05.2023.

I toj doktorici ako je? pod hitno ju smjestiti u tu ustanovu gdje je ubojica .Sve gore od goreg u toj drzavi.

FA
fauve
10:25 22.05.2023.

pa nije mu on otac on je otac zrtve pokojne djevojcice koju je taj djecak ubio

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije