Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Tko se vatrom igra, od vatre (ne) strada, samo ako je u HDZ-u'

Ostojić: HDZ-ov župan se hvali kako naokolo pali iz čiste netrpeljivosti

Ranko Ostojić posjetio Šibenik i družio se s kolegama
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/2
02.05.2021.
u 19:03

Prije nekoliko dana Blaženko Boban potvrdio je za Slobodnu Dalmaciju da je 2005. godine namjerno podmetnuo požar

SDP-ov kandidat za župana Splitsko-dalmatinske županije Ranko Ostojić oštro je osudio izjavu aktualnog župana Blaženka Bobana (HDZ) u kojoj je potvrdio da je podmetnuo požar 2005. godine. 

- Zbog paljenja pet maslina dijete sa mentalnim oštećenjima se samo predalo i završilo u zatvoru gdje pod "čudnim" okolnostima umire, a HDZ-ov župan se hvali kako naokolo pali iz čiste netrpeljivosti, napisao je Ostojić na svom Facebook profilu.

Naime, prije nekoliko dana Blaženko Boban potvrdio je za Slobodnu Dalmaciju da je 2005. godine namjerno podmetnuo požar kako bi se filmska ekipa Century Foxa, koja je snimala horor 'Omen 666', povukla iz Makarske. Paralelna priča s tim, koju je povezao Ostojić, prije dvije godine 18-godišnjak s mentalnim poteškoćama sam se prijavio policiji nakon što je spalio pet maslina, a nekoliko dana kasnije je preminuo

Zbog paljenja pet maslina dijete sa mentalnim oštećenjima se samo predalo i završilo u zatvoru gdje pod "čudnim"...

Objavljuje Ranko OstojićNedjelja, 2. svibnja 2021.

- Smrt ovog mladića nikada nije ispitana i razjašnjena, napisao Ostojić.

- Baš kao i odgovornost Blaženka Bobana, ne samo za ovo paljenje kojim se hvali, nego i za aferu sa snimkom oko kadroviranja u Domovima zdravlja, kao i prijavu oko odgovornosti za mrtve u staračkom domu... Tko se vatrom igra, od vatre (ne) strada, samo ako je u HDZ-u, dodao je.

 

Komentara 2

MA
malosutra12
23:29 02.05.2021.

druže rankoviću a kako si ti organizirao svastiku na Poljudu i druge prljave rabote ? Tko to tebe i takve štiti ?

DH
dalibor.hren
06:47 03.05.2021.

A tko crta svastike, policajče???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije