Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Ostavite nadu vi koji lamačete jezičinama o zdravstvu i liječite se drugdje

21.02.2023. u 11:03

Teško je povjerovati da je ista osoba doc. dr. sc. Vesna Ramljak prije samo dva mjeseca napisala osvrt “Kako je biti onkološki pacijent u Hrvatskoj?” koji je na čast ne samo KBC-u Sestre milosrdnice

Komentara 14

DA
damascus
11:36 21.02.2023.

Ružan i čudno angažiran članak. Komentari čitatelja ovih dana su pokazali da je javnost shvatila da se ovdje manipulira i tjera inat od pacijentice koja je na nesreču stvarno bolesna. Ali da je sama uzrok propusta u svome liječenju danas je to bjelodano svima pa i široj javnosti ali ne i novinaru. Zašto nije slušala upute prilikom biopsije. I logično je da se takvi nalazi (ako su pozitivni) ne daju na šalteru nego kod liječnika kojem se i nije javila a bila je upućena. Lakonski je mislila da je sve u redu akda je dobialč osnovne nalaze ali onaj glavni... TAj se ne daje na šalteru i to je shvatljivo i razumljivo. Pa onda operacija u Njemačkoj koja je po njoj koštala 10.000 EUR-a, a da je htjela, recimo u privatnoj vrhiunskoj poliklinici u Zagrebu to obaviti (kada joj se ogadio bolnički sustav) gdje bi je operirao čuveli kirurg i to profesor na medicijnskom falultetu platila bi 3.000 eura. Ali kada se ima onda se svima soli pamet a svoje propuste se prišiva svima drugima. Tipična fiškalska posla. Naravno loših i nemoralnih fiškala.

DU
Deleted user
11:56 21.02.2023.

Majstore, ne lamači ti jezikom!!!! I nepismene osobe bi se nakon 6 mjeseci zapitale zašto ih nitko ne zove za rezultate nalaza, a pitaj uglednu odvjetnicu zašto se ona to nije zapitala. Ponaša se kao osnovnoškolsko dijete koje zna sva svoja prava, ali obaveze i odgovornosti ne. I sada cvili kako joj je hitno potrebna kemoterapija.

JM
JMN
15:21 24.02.2023.

Na žalost, kritiziraju i lamaću redovno upravo oni koji misle da tuđeg novca nikada ne može nestati. Nijedan naš liječnik u zdravstvu nije moćnik nego žrtva zdravstvenog sustava kojeg se tranzicija jedva dotakla. A vi novinari i dalje snivajte o besplatnosti i da postoji neki moćnik koji može uspješno gospodariti sustavom na trulim socijalističkim temeljima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije