Naslovnica Vijesti Hrvatska

Opširan prilog EURO 2016. u inozemnom izdanju Večernjeg lista

Večernjakov navijački Tour de France, između ostalog, savjetuje hrvatske navijače gdje i po kojoj cijeni mogu najpovoljnije jesti i piti u Parizu, Saint Etienneu i Bordeauxu.
02. lipnja 2016. u 22:21 1 komentara 652 prikaza
naslovnica
Foto: VL
Pogledajte galeriju 1/7

Inozemno izdanje Večernjeg lista u svom sutrašnjem broju, od petka, 3. svibnja, donosi opširan specijal o Europskom nogometnom prvenstvu u Francuskoj pod nazivom EURO 2016.

Uz raspored svih utakmica na EP, Večernjakov sportski prilog donosi i sve važnije informacije za hrvatske navijače o gradovima u kojima igra Hrvatska.

Tako Večernjakov navijački Tour de France savjetuje hrvatske navijače gdje i po kojoj cijeni mogu najpovoljnije jesti i piti u Parizu, Saint Etienneu i Bordeauxu. Donosi također važnije informacije potrebne navijačima, od cijene vožnje taksijem, gradskim prijevozom do ostalih potrebnih informacija u ta tri grada.

Uz predstavljanje svih hrvatskih protivnika na EP, Večernjakov sportski prilog EURO 2016. donosi i sve najzanimljivije o igračima iz prve Čačićeve postave. Tako Večernjakov specijal donosi i opširan razgovora s Ivanom Perišićem koji za Večernji kaže: Pritajeni smo favoriti, ne smijemo se bojati to kazati. Ali, sve to moramo dokazati na terenu, nema ništa od priča, kaže Perišić.

U sportskom specijalu EURO 2016. i ostali su prilozi vezani za sve što je važno na Europskom prvenstvu u Francuskoj. Zato požurite na kioske i ne propustite sutrašnje inozemno izdanje Večernjeg list diljem Europe i svijeta. I navijajte za Hrvatsku prateći Večernji list.

naslovnica | Autor : VL Foto: VL

ACI Marine
Nautički turizam
Stigle megajahte - u hrvatske marine se u pet dana privezalo 55 jahti dužine između 24 i 180 metara

A1 izdvaja za Vas

  • branko-kockica:

    Haha, koje fore ima ovaj austrijski Večernji list, tu prodaje pučko domoljublje, a s druge strane perfidno spašava svoje austrijske jarane koji podmićuju ministre i njihov kriminalni komplot s Božom Petrovom i ćuprijaškom mafijom.