Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova odgoda

Opet odgoda suđenja Modriću i Olujiću zbog preprodaje kokaina

fran olujić
Željko Mršić/PIXSELL
26.05.2010.
u 11:37

Ljubo Pavasović Visković zatražio je izuzeće predsjednice sudskog vijeća jer je sudjelovala u odluci o pritvaranju njegova branjenika.

ZADAR - Opet je odgođeno suđenje Josipu Modriću (31), bivšem nogometašu NK Zadra i Rijeke, te Frani Olujiću (33), sinu poznatoga zagrebačkog odvjetnika Željka Olujića, kojima se pred Županijskim sudom u Zadru sudi zbog preprodaje 7,07 grama kokaina.

Naime, Modrićev odvjetnik Ljubo Pavasović Visković jutros je predsjednici sudskog vijeća Enki Moković dostavio zahtjev za njenim izuzećem zato što je sutkinja u izvanraspravnom vijeću sudjelovala u odluci o pritvaranju njegova branjenika.

O Pavasovićevu zahtjevu sada će odlučivati predsjednik Županijskog suda u Zadru.

Inače, jučerašnja rasprava ionako je bila odgođena za kraj lipnja zbog spriječenosti jednoga od glavnih svjedoka.

Podsjetimo, do čitanja optužnice još nije ni došlo jer je Josip Modrić u ožujku, prema riječima njegova odvjetnika završio na hitnoj pomoći i u bolnici na infuziji uslijed dehidracije.

Inače, dvojac je uhićen u srpnju prošle godine na trajektnom pristaništu u Zadru. Modrića se tereti da je Frani Olujiću te večeri prodao 7,07 grama kokaina za neutvrđeni iznos novca. Policija ga je zatekla nešto kasnije u kafiću Sky sa još 2,56 grama kokaina i 1800 kuna.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije