Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
I spasio lovu

On je još 2012. godine predvidio da će Trump biti predsjednik!

Donald Trump
Foto: Reuters
18.02.2017.
u 21:53

Tko bi rekao da će ova dvojice braće prije pet godina znati da će njihova neka vrsta šale postati istina

Braća Judd Markowitzz i Ryan Markowitz još su 2012. potpisala ugovor za posudbu 2000 dolara. Pet godina kasnije dokument je otkrio prilično iznenađujuća predviđanja koja su braća unijela u ugovor. Naime, u dokumentu koju su potpisala braća, a kojeg su objavili na Twitteru, složila su se da će Judd vratiti dug Ryanu, ukoliko se neka određene stvari koje su naveli ne ostvare do 2018. godine ili poslije toga. 

Popis je uključio razne stvari, od gubitka udova, do kraja svijeta i predviđanja za Super Bowl, no ono što je posebno izazvalo pozornost je jedna od posljednjih natuknica. 'Rick Santorum ili Donald Trump će postati predsjednik u 2016. godini'. 

Braća Markowitz tako su na neki način predvidjeli da će Trump postati predsjednik u 2016. iako je tehnički Trump u Bijelu kuću došao 2017. godine. I tako se Judd spasio od povratka duga.

> > Ova zgodna brineta, bivša manekenka, osoba je bez koje Trump ne može

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije