Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tko je Hope?

Ova zgodna brineta, bivša manekenka, osoba je bez koje Trump ne može

Hope Hicks
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
18.02.2017.
u 20:45

Hope Hicks najmlađa je članica njegova kabineta, vrlo mu je lojalna, a nekada se bavila manekenstvom i glumom

Hope Hicks, 28-godišnjakinja iz Greenwicha bavila se manekenstvom i snimila je nekoliko modnih kampanja, a bila je i lice s naslovnice knjige "It Girl", a okušala se i u glumi. Ova mlada žena rijetko se pojavljuje u medijima, no vrlo je bliska s američkim predsjednikom koji, čini se u nju ima puno povjerenje.

Njezin prvi susret s Donaldom Trumpom bio je 2014. godine kada ju je Trumpova kći Ivanka zaposlila u njihovoj tvrtki. Prije toga radila je za Ivankinu modnu liniju. Hicks se potom pojavila i u predizbornoj kampanji Donalda Trumpa gdje je bila voditeljica odnosa s javnošću. Vrlo brzo zadobila je Trumpovo povjerenje, a sada radi u Bijeloj kući gdje je voditeljica strateških komunikacija.

Inače Donald Trump je još u siječnju 2015. traži da se pridruži njegovoj predsjedničkoj kampanji, iako je bila potpuni autsajder. Hicks nije imala nikakvo političko iskustvo no njezina obitelj cijeli život bavila se odnosima s javnošću, njezin otac i djedovi. 

I tako je počela raditi za Trumpa i to pet mjeseci prije nego se u javnosti uopće znalo da on kreće u kampanju. Ljudi bliski Hicks opisuju je kao vrlo lojalnu osobu. Trump ju je nazvao "prirodnom" i "izvanrednom". Tijekom kampanje bila je vrlo požrtvovna i radila je čitavo vrijeme. Navodno joj i sam Trump diktira tekstove koje potom upravo ona objavljuje na njegovom Twitteru.

> > Melania je očajna i nesretna, nije ovo željela

No, neki kažu da nije baš profesionalna, dok drugi tvrde da je prava stručnjakinja u svome poslu. Ipak njezina povezanost s Trumpom nije baš najbolje sjela njezinoj obitelji. No, Hicks se dobro snalazi u svojoj ulozi i ima neizmjerno povjerenje američkog predsjednika, piše Business Insider.

> > Trump se susreo s kanadskim premijerom, no svi pričaju o zaljubljenom Ivankinu pogledu

Komentara 1

Avatar TheJack
TheJack
20:53 18.02.2017.

A kako bi bilo malo gledati svoja posla???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije