Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ogulinsko kiselo zelje

'Mati mi kaže da sam je razočarao u životu, a ja joj odgovorim da se u polju osjećam kao gospodin'

16.10.2022.
u 17:17

– Meni mati kaže da sam je razočarao u životu, ja je pitam zašto, a ona pokaže na mene ovakvog u kombinezonu, prljavog, znojnog, a zatim baci pogled na moju diplomu i kaže: 'A mogao si biti gospodin, u odijelu'. Otkidala je ona od usta da sestri, bratu i meni priušti školovanje u metropoli. Ja joj na to odgovorim: 'Mama, pa ja se i ovako, u polju, osjećam kao gospodin!' – priča nam Sabljak.

Ključne riječi

Komentara 4

KR
KrešimirToromanović
21:01 16.10.2022.

Svaka mu cast. Postivam takve, on je u pravu.

DU
Deleted user
18:09 16.10.2022.

Svaka majka želi sina pravnika, financijaša, liječnika ili ove južnije još uvijek pate za tim da im jedan od sinova bude pop, velečasni....... Ova majka baš i nije očekivala da će joj sin poslije završenog faksa kiseliti kupus ptofesionalno:)))

JA
jamajka
21:07 16.10.2022.

A zašto bi i baš škola, a ne nešto drugo bilo mjerilo vrijednosti?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?