Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIMANJE MITA

Odbijen zahtjev obrane Matije Posavca koja je tražila izdvajanje tajno snimljenih razgovora

Čakovec: Matija Posavec službeno objavio novu kandidaturu za župana nakon uhićenja
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
1/3
27.10.2022.
u 10:33

Posavčeva obrana tražila je da se kao nezakonito izdvoji njegovo prvo ispitivanje u USKOK-u te neke snimke tajno snimljenih razgovora.

Optužno vijeće zagrebačkog Županijskog suda odbilo je zahtjev obrane Matije Posavca za izdvajanjem nezakonitih dokaza. Obrana na tu odluku ima pravo žalbe, pa dok se to ne riješi nema odluke o pravomoćnosti optužnice.

Posavčeva obrana tražila je da se kao nezakonito izdvoji njegovo prvo ispitivanje u USKOK-u te neke snimke tajno snimljenih razgovora.

Posavec je optužen za primanje mita. Kada je uhićen dao je ostavku no zatim je ponovo išao na izbore za međimurskog župana i premoćno pobijedio

Video - Politički intervju tjedna: Matija Posavec

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
13:48 27.10.2022.

Ako je Sabo mogao u zatvor a da nije primio lovu u ruke, onda bi ti trebao sigurno ići jer si lovu primio!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije