Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UHIĆENA MAJA ŠUPE

'Proglasili ste me najkorumpiranijom u zemlji': Tko je omražena sutkinja koja je zbog sinkope oslobodila Horvatinčića

Šibenik: Uhi?ena šibenska sutkinja Maja Šupe sa USKOK-ovim istražiteljima
Dusko Jaramaz/PIXSELL
06.09.2022.
u 20:46

Maja Šupe Horvatinčića prvo je osudila za nehaj, a kada ta presuda nije drugostupanjski prošla, oslobodila je Horvatinčića. Nije prihvatila kao dokaz skicu pomorske nesreće u kojoj Horvatinčić uopće nije ni spominjao sinkopu

Komentara 27

DU
Deleted user
20:52 06.09.2022.

Hrvatsko pravosuđe!

DQ
Dq
22:02 06.09.2022.

Nije iznimka , nego je pravilo , da za najteže oblike korupcije nije bilo primjerene kazne i oduzimanja sveukupne imovine, s obzirom da se računa ukupna šteta a ne samo iznos mitologije. Za dotičnu se je znalo nakon svake presude koliko je dobila, s obzirom na "olakotne" okolnosit koja je sama izmišljala.

PR
prajdali100
22:01 06.09.2022.

U ZATVOR !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?