Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mala promjena

Od ponoći nove cijene goriva: Cijena dizela izjednačava se s cijenom benzina?

Gorivo od danas drastično jeftinije, litra benzina manje od 10 kuna
Dusko Jaramaz/PIXSELL
27.02.2023.
u 08:11

Benzin će, kao i protekla dva tjedna, stajati euro i 38 centi, a eurodizel bi trebao pojeftiniti, ali samo za cent

Prema neslužbenim informacijama, od ponoći se cijene goriva neće znatnije mijenjati, javlja HRT. Benzin će, kao i protekla dva tjedna, stajati euro i 38 centi, a eurodizel bi trebao pojeftiniti, ali samo za cent.

Tako će se cijena litre dizela izjednačiti s cijenom benzina. Za cent jeftiniji bit će i plavi dizel, pa bi se sljedeća dva tjedna trebao prodavati po cijeni od 88 centi.

Podsjetimo, Vlada je prije 14 dana odredila na telefonskoj sjednici nove cijene goriva. Tako je cijena litre osnovnog benzina stajala 1,38 eura (10,40 kuna), a litra dizela 1,39, eura (10,47 kuna). 

Video: Od 1. srpnja trgovinama zabranjen rad nedjeljom

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije