Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Angelo De Donatis

Od koronavirusa obolio prvi kardinal, karantena u Italiji će se produžiti

May 14, 2018 : Pope Francis attends a meeting with the diocese of Rome at the Archbasilica of St. John Lateran in Rome, Italy.
Foto: ©FABIO PIGNATA/IPA/PIXSELL/IPA/PIXSELL
1/4
30.03.2020.
u 22:54

Talijanski ministar zdravstva Roberto Speranza izjavio je kako će se karantena produžiti do poslije Uskrsa

Papin rimski vikar kardinal Angelo De Donatis ima koronavirus te je danas smješten u bolnicu Agostino Gemelli. Nakon što je imao simptome uzet mu je bris koji je rezultirao pozitivan na virus Covid-19., De Donatis je prvi kardinal s koronavirusom.

- To iskustvo proživljavam spokojno i s povjerenjem, izjavio je De Donatis te kazao kako moli za stanovnike Rima i oboljele od koronavirusa.  

Večeras je ministar zdravstva Roberto Speranza izjavio kako će se karantena produžiti do poslije Uskrsa. Tijekom sastanka znanstvenog odbora proizišlo je kako mjere zaštite treba produžiti i dalje od 3. travnja, do kada su sada na snazi, do poslije Uskrsa, izjavio je Speranza.

VIDEO Naši poznati znanstvenici odgovaraju na pitanje: zašto se koronavirus toliko brzo širi u Italiji?

Ključne riječi

Komentara 6

NE
nemanatrag
06:30 31.03.2020.

Vidjeti omjer umrlih i zaraženih među katolicima,pravoslavcima, Jehovinim svjedocima,pentakostalcima, evađelistima, muslimanima, budistima, Židovima, džainistima, Sikhima, Hindusima, Parsima....i kako kaže Okhamova oštrica bog bi, logično, bio tamo gdje je najmanje zaraženih i umrlih...ovo sa kardinalom samo stvara dvojbe.

PU
Pulchrum
00:20 31.03.2020.

Divno je kako boluju i umiru pravi vjernici, u miru, spokojno. Tko to može platiti?Jer, ovaj život nije sve...

DU
Deleted user
23:11 30.03.2020.

Činimi se da u Italiji ništa nedaje rezultate ni karantena ni zabrane.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije