Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČETIRI DANA TRAGANJA

Pronađen odbjegli vozač: Obitelj nije vjerovala da je pobjegao, sumnjali su u ono najgore

Foto: Požega.eu
1/6
30.08.2023.
u 15:37

Policija je nakon opsežne potrage pronašla 37-godišnjeg vozača koji je skrivio prometnu nesreću pa pobjegao ne pomogavši ozlijeđenima

Požeška je policija danas nakon četverodnevne intenzivne potrage pronašla 37-godišnjaka koji je skrivio prometnu nesreću i zatim pobjegao, ne pruživši pomoć teško ozlijeđenom suputniku koji se umalo utopio. Epilog je to čudnovatog slučaja koji se iz obične prometne nesreće prometnuo u kontroverznu priču punu neočekivanih obrata.

Podsjetimo, vozač se u nedjelju ujutro na cesti između Požege i Mihaljevaca svojom Hondom strane registracije zabio u Volkswagen požeške registracije koji je dolazio iz suprotnog smjera i sletio u rijeku Veličanku. Njegov suputnik zadobio je teške, a vozač drugog automobila lakše tjelesne ozljede. Njemu, međutim, nije bilo ni traga ni glasa.

Policija je objavila kako je vozač pobjegao s mjesta događaja, optuživši ga, uz izazivanje nesreće, i za nepružanje pomoći. Međutim, njegova obitelj nije vjerovala da se skriva. Mislili su da je ozlijeđen i strahovali su od najgoreg.

VEZANI ČLANCI: 

S obzirom na to da vozač koji je inače iz Mihaljevaca, ali radi u Njemačkoj, nije pronađen u svojoj kući, pokrenuta je opsežna potraga u koju je bilo uključeno 40 policijskih službenika, 30 vatrogasaca, 22 pripadnika HGSS-a potpomognutih dronovima i psima tragačima. Pretražili su više od 450 hektara prostora uz rijeku Veličanku te područje oko mjesta Mihaljevci, ali bez rezultata.

Danas u podne iz policije su priopćili da je obustavljena daljnja pretraga terena šireg područja mjesta prometne nesreće budući da se operativnim radnjama i mjerama došlo do nedvojbenih saznanja da je vozač za kojim se traga živ, ali u bijegu. Nepunih dva sata kasnije stigla je vijest da je pronađen i uhićen.

– U srijedu, 30. kolovoza oko 12.30 u blizini mjesta Radovanci, policijski službenici pronašli su 37-godišnjaka za kojim su intenzivno tragali. Počinitelj je uhićen i priveden u prostorije policije te slijedi daljnje kriminalističko istraživanje zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu i nepružanja pomoći – priopćila je glasnogovornica PU požeško-slavonske Nikolina Janković.

Komentara 15

Avatar mladen valentić
mladen valentić
17:03 30.08.2023.

Sad naplatiti i troškove traganja!

PR
prajdali100
17:10 30.08.2023.

Ako bude sreće trebao bi dobiti bar 5-6 godina.Kakav je to čovjek ?

PA
panda
17:32 30.08.2023.

Obitelj je pljuvala po policiji i drugima uključenim u potragu ,a pijana bitanga ugrozila druge i pobjegla. Sada nek pričaju kako su odgojili svoje dijete koje je u stanju ne pomoći čovjeku koji je nastradao upravo zbog njega.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije