Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESTAO NAKON PROMETNE

Traje potraga za 37-godišnjim vozačem, oglasila se obitelj: 'Uključit ćemo se svi'

Požega.eu
29.08.2023.
u 22:47

Suvozač koji je bio s 37-godišnjakom nalazi se u bolnici. On je stabilno i izvan životne opasnosti

Policijska uprava požeško-slavonska izvijestila je danas kako se nastavlja potraga za 37-godišnjakom. Podsjetimo, u nedjelju, 27. kolovoza, nakon prometne nesreće u kojoj 37-godišnji vozač nije pronađen na mjestu događaja, pretraženo je oko 80 hektara šireg prostora

Dan kasnije, u suradnji s HGSS-om i vatrogascima, policija je pregledala ukupno 450 hektara prostora uz rijeku Veličanku te područje oko mjesta Mihaljevci. Prema navodima policije, u provedbi mjera bilo je uključeno ukupno 40 policijskih službenika, 30 vatrogasaca, 22 pripadnika HGSS-a uz korištenje dronova i dva psa tragača. Pretraga terena se nastavlja, a obitelj vozača komentirala je događaj za RTL Danas

VEZANI ČLANCI:

"Mi ćemo se uključiti svi i tražit ćemo što više ljudi, prijatelja i rodbine da to okončamo", kazala je njegova sestra, dok je baka navela kako je kod pruge pronađena njegova čarapa. "Njegova čarapa, sigurno", kazala je gospođa.

Suvozač koji je bio s 37-godišnjakom nalazi se u bolnici. Kristijan Matković iz OB Požega kazao je kako je suvozač stabilno i izvan životne opasnosti. 

VIDEO Poznat uzrok nesreće kod Požege: Policija traži vozača

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije