Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
opet podrhtavanje

Novi potres jačine 3,1 prema Richteru kod Petrinje

potres
EMSC
09.03.2021.
u 09:51

Podsjetimo, potres jačine 3,7 prema Richteru pogodio je u utorak oko dva sata iza ponoći okolicu Siska

Novi potres magnitude 3,1 po Richteru osjetio se u Hrvatskoj. "Danas, 9. ožujka 2021. godine u 9 sati i 21 minutu seizmografi Seizmološke službe Republike Hrvatske zabilježili su umjeren potres s epicentrom 9 km zapadno od Petrinje. Magnituda potresa iznosila je 3.1 prema Richteru, a intenzitet u epicentru IV stupnja EMS ljestvice", izvijestila je Seizmološka služba. Prema EMSC-u magnituda je bila 3,0 a epicentar potresa bio je 20 kilometara jugozapadno od Siska, na dubini od 7 kilometara.  

Podsjetimo, potres jačine 3,7 prema Richteru pogodio je u utorak oko dva sata iza ponoći okolicu Siska. Potres se osjetio na širem području Sisačko-moslavačke županije.

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar hrvat do smrti
hrvat do smrti
10:47 09.03.2021.

cudim se sto se nisu javili oni koji su osjetili potres u Splitu recimo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije