Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poznat i kalibar?

Novi detalji o propucavanju automobila Ivana Turudića: Oštećenje je nastalo u Zagrebu?

Zagreb: Ivan Turudić došao u Banske dvore
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
1/3
23.03.2024.
u 16:39

Turudić je za Večernji list potvrdio da mu je auto propucan, no odbio je govoriti na kojem je mjestu vozilo propucano

U javnost su procurili novi detalji o propucavanju automobila suca Visokog kaznenog suda i novog glavnog državnog odvjetnika RH Ivana Turudića. Portal 24sata doznaje kako fokus istrage oko oštećenja nije više u Virovitici, gdje je prijavio oštećenje, jer se pretpostavlja da su oštećenja nastala prije mjesec dana, a tada je Turudić boravio u Zagrebu. Zato se provjeravaju lokacije i snimke s kamera na kojima je Turudić u to vrijeme parkirao svoje vozilo u glavnome gradu. Navodno se radi o kalibru 7,65.Istražitelji, kako doznaju, u prvi tren i nisu bili posve sigurni da je i oštećenje na retrovizoru nastalo od propucavanja, pa se ta teza još razmatra.

Podsjetimo, Turudić je za Večernji list potvrdio da mu je auto propucan, no odbio je govoriti na kojem je mjestu vozilo propucano, gdje je to uočio i druge detalje koji su mu poznati, i to radi potreba istrage i eventualnog poligrafskog ispitivanja sumnjivaca. Ne zna kada se to dogodilo, jer nakon što je uočio rupu, vozilo je odvezao kod automehaničara, koji je u automobilu pronašao dokaz da je vozilo propucano hicem iz vatrenog oružja. 

POVEZANI ČLANCI:

Incident je danas komentirao i premijer Andrej Plenković. "SOA će napraviti procjenu. Krajnje je zabrinjavajuće da se pri pregledu auta pronađu meci u autu suca i glavnog državnog odvjetnika. Dobit će zaštitu ako dobije takvu procjenu. Ali sumnjam da može biti drugačije ako se nađu dva metka", rekao je premijer.

FOTOGALERIJA Prosvjed oporbe 'Dosta je' u Zagrebu

Zagreb: Ivan Turudić došao u Banske dvore
1/47

 

Komentara 14

PO
poluprovokator
20:21 23.03.2024.

Sudac, pravnik pa da propucavanje prijavi mjesec kasnije... mutno.

AJ
ajurjev1
21:05 23.03.2024.

Mamić je prije 7 godina inscenirao propucavanje natkoljenice u nekom selu kod Tomislavgrada.Ranjavanje je potvrdio dežurni lječnik iz Doma zdravlja Tomislavgrad.Mamić je malo javno šepao na štaci kako bi mu se netko sažalio i pustili ga na miru u njegovoj pljački Dinama. Tako je HDZ organizirao i inscenirao napad nekog mladića na Markovu trgu kako bi isti mogli zatvoriti za javna okupljanja i postaviti ogradu.Sve je ovo i sa Turudićem u HDZ stilu.Toliko su jadni da mi se gade. Plenki bi htio raditi sve kao npr.Lukašenko ali kako mu je drago biti viđen i prihvaćen u EU to ne smije. Bit će još od njih iznenađenja do izbora.To je pokvarena bratija!

Avatar Kizzo
Kizzo
21:05 23.03.2024.

Tu neki vrag smrdi. Ko je prdnul?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije