Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISKORISTIO LJUDSKU DOBROTU

Novac koji mu je doniran za liječenje supruge trošio na igre za sreću!?

Dusko Marusic/PIXSELL
30.12.2020.
u 13:48

U istrazi je osim policije sudjelovalo i Ministarstvo financija, a 37-godišnjak je uhićen te će vjerojatno završiti pred sucem istrage zagrebačkog Županijskog suda

Za prevaru i pranje novca osumnjičen je 37-godišnjak koji je iskoristio ljudsku dobrotu i samilost kako bi se - obogatio. Kako je priopćila zagrebačka policija, sumnjiči ga se da preko medija uputio javni poziv, tražeći donacije za liječenje bolesne supruge. Događalo se to od siječnja 2019. do 19. lipnja 2020.

Ljudi su se kao i uvijek u takvim situacijama masovno odazvali, pa su na bankovni račun koji je otvoren za liječenje uplatili 3, 1 milijuna kuna. No novac prikupljen za liječenje  bolesne supruge, kako se sumnja, 37-godišnjak nije koristio za njezino liječenje, već za osobne potrebe. To je uključivalo i igre na sreću!? U istrazi je osim policije sudjelovalo i Ministarstvo financija, a 37-godišnjak je uhićen te će vjerojatno završiti pred sucem istrage zagrebačkog Županijskog suda.

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
15:08 30.12.2020.

Sad mi žao što nemamo onu staru miliciju, koja je takve liječila prvo "buf tabletama". Takve si odmah prepoznao na cesti prvo su imali plavo ofarbane podočnjake koji su polako s vremenom prelazili u žute, a i žalili su see da im je krava rebro strgala.

MA
malakate
14:33 30.12.2020.

Supruga se zove Ana Mari i boluje od karcinoma dojke

MO
modovisisajteMaraschino
13:57 30.12.2020.

ja nikad ne vjerujem u te pozive za pomoć. i sad smo se više nas organizirali i napunili nekoliko kombija i šaljemo pomoć direktno u sela oko Petrinje. lovu isto direktno ljudima, raspitat se među njima i budemo skupili i pomogli im. ništa preko udruga jer znam kako to ide

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije