Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"Ubili smo charlie hebdo"

Nova snimka braće Kouachi nakon napada u Parizu!

braća teroristi
Foto: Screenshot
1/2
13.01.2015.
u 21:01

Na snimci se vide dva maskirana muškarca s puškama u rukama, a jedan od njih viče "Osvetili smo proroka Muhameda, ubili smo Charlie Hebdo!"

Nova snimka pojavila se na internetu, a u kojoj su braća Said i Cherif Kouachi nakon pokolja u redakciji časopisa Charlie Hebdo. Na snimci se vide dva maskirana muškarca s puškama u rukama, a jedan od njih viče "Osvetili smo proroka Muhameda, ubili smo Charlie Hebdo!"

U krvavom pohodu 7. siječnja ubili su deset novinara i dvojicu policajaca. U snimci se vidi kako teroristi mijenjaju oružje, nakon čega sjedaju u automobil citroen C3 te odlaze. Nakon stotinu metara, dolazi policija, oni izlaze iz automobila i odmah otvaraju vatru prema policiji.  

Podsjetimo, braća Said i Cherif Kouachi, ubijeni su dva dana poslije pokolja nakon talačke krize u okolici Pariza.

>> Francuska na rubu usijanja: 'Satira smije sve. Samo ne smije umrijeti'

Komentara 14

IN
incogrito
00:24 14.01.2015.

Prazan Pariz. Ni jednog covjeka na ulicama. Ovi se vozikaju naokolo i pucaju tu i tamo, a tragova pucanja nigdje. Policija dodje pa pobjegne i gleda ove kako "bjeze". Mislim, ovo je toliko jadno i lose napravljeno i izrezirano, osobito ako se u obzir uzmu jasni filmski znakovi (ljudi u filmskoj industriji vjerojatno znaju na sto mislim) da sam sada 100% uvjerena da se radi o false flag operaciji vjerojatno CIA i francuske obavjestajne.. Strasno kako nam prodaju muda pod bubrege..

Avatar -orlando
-orlando
22:21 13.01.2015.

I samo su tako pobjegli policiji ? Kakva je to policija, amateri, niš koristi.

KI
kimi
21:28 13.01.2015.

Da li ovde neko nekoga zahebava ili mi se samo čini?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije