Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Afera Agrokor

Nobilo otkrio taktiku obrane: 'Ministar Marić je naš krunski svjedok'

Zdravko Marić
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
1/37
19.10.2017.
u 13:57

Upitan želi li reći da je, ako je njegova klijentica na listi osumnjičenih, onda to morao biti i ministar Marić, Nobilo je potvrdno odgovorio.

Odvjetnik Piruške Canjuge, Ante Nobilo, potvrdno je odgovorio na pitanje novinara televizije N1 da bi i ministar financija Zdravko Marić trebao biti na listi osumnjičenih u aferi Agrokor, kad je na toj listi njegova klijentica.

Upitan želi li reći da je, ako je njegova klijentica na listi osumnjičenih, onda to morao biti i ministar Marić, Nobilo je potvrdno odgovorio.

Pozvat ćemo ga kao svjedoka

"Da. Odnosno, u ovom trenutku, stav ministra Marića, kojega ćemo mi sigurno pozvati kao svjedoka, jer on svjedoči u korist obrane. On kaže: 'Ja sam vjerovao nadležnim službama. Zato ne mogu biti odgovoran.' Isto i mi kažemo. Piruška Canjuga, koja nije financijaš, još manje može biti odgovorna jer je vjerovala nadležnim službama. Dakle, ministar Marić je naš krunski svjedok", rekao je Nobilo.

Zdravko Marić
1/10

Podsjetimo, sinoć je sudac istrage odbacio zahtjev DORH-a da se za 15 osumnjičenih u aferi Agrokor odredi istražni zatvor, a on je određen samo vlasniku Agrokora Ivici Todoriću koji se nalazi izvan Hrvatske, odnosno nedostupan je našim vlastima.

Komentara 23

MI
Mimizo
14:56 19.10.2017.

udbaška posla udbaškog odvjetnika

Avatar ovdje Maks
ovdje Maks
15:13 19.10.2017.

Haha, Nobilo polako poput ovih iz mobsta, Nek mu svjedoči Božo koji je sve znao, prijavio - nek jednom mostovac dokaže koju klevetu...

ZO
zoranos
15:03 19.10.2017.

Koliko je Nobilo dobar odvjetnik vidjelo se po obrani Mustaća i Perkovića! A sada će vjerojatno pokušati uvjeriti (ne i dokazati) da je Marić naručio lažiranje revizorskog izvještaja? A onda je Svizac zamotao čokoladu, Todorić otišao na robiju, a Nobilo kući sa milijunčićem koji je zaradio prodavanjem magle!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije