Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠEST NIJE NA POPISU

Njemačka proširila crvenu listu: Još 5 hrvatskih županija proglašeno rizičnim područjima

Coronavirus - Cologne
Marius Becker/DPA/PIXSELL
24.10.2020.
u 14:24

Područja Hrvatske koja RKI još uvijek ne vodi kao rizična su: Koprivničko-križevačka, Istarska, Primorsko-goranska, Zadarska, Šibensko-kninska i Brodsko-posavska županija

Bjelovarsko-bilogorska, Karlovačka, Varaždinska, Osiječko-baranjska i Zagrebačka županija nove su županije koje su se našle na njemačkoj listi rizičnih područja. Prije njih, Institut Robert Koch (RKI) rizičnima je proglasio deset drugih hrvatskh županija.

Podsjetimo, ranije ovog mjeseca RKI je rizičnim područjima proglasio Grad Zagreb, Krapinsko-zagorsku, Međimursku, Sisačko-moslavačku i Vukovarsko-srijemsku. Još dulje glavni njemački institut rizičnima smatra Dubrovačko-neretvansku, Ličko-senjsku, Požeško-slavonsku, Splitsko-dalmatinsku (još od 20. kolovoza) i Virovitičko-podravsku županiju, prenosi N1.

Područja Hrvatske koja RKI još uvijek ne vodi kao rizična su: Koprivničko-križevačka, Istarska, Primorsko-goranska, Zadarska, Šibensko-kninska i Brodsko-posavska županija.

>> VIDEO Epidemiolog Branko Kolarić o rekordnim brojkama novozaraženih

Komentara 4

ZB
Zoki-Bijela
15:27 24.10.2020.

Sta kaze Penelopea na ovo... Tko je kriv

AA
aabbcc
15:31 24.10.2020.

A to bi se lako rijesilo ukidanjem crvenih županija i onako ih je previse.

MX
Mister X
14:33 24.10.2020.

Njemačka proširila crvenu listu: Još 5 hrvatskih županija proglašeno rizičnim područjima svuda u svijetu raste broj zaraženih . Jer to je istina . Svuda u svijetu sve veće zakonsko "silovanje " da se čuvamo da svi nosimo maske -proizvedene uene u milijardama komada u KIni i poslano ne baš posebnim prijateljima Kine Čudno i za najobičniji mozak ! O cjepivu izgleda nema ni traga ni glasa n e usude se reći da će takao izgleda i ostati za stalno ili godinama !Lijek isto ne postoji da bar spase nekoga tko ozbiljno oboli . Spase naravno neke koji bi i bez njihove pomoći najvjerojatnije preživjeli jer pravog direktnog lijeka nema . Ili ga ima ali je pre skup za puk ... Ne isplativ ! Sa obzirom na vrijednost osobe -običnog građanina !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije