Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠEST NIJE NA POPISU
Povratak na članak

Njemačka proširila crvenu listu: Još 5 hrvatskih županija proglašeno rizičnim područjima

Područja Hrvatske koja RKI još uvijek ne vodi kao rizična su: Koprivničko-križevačka, Istarska, Primorsko-goranska, Zadarska, Šibensko-kninska i Brodsko-posavska županija

Komentari 4

ZB
Zoki-Bijela
15:27 24.10.2020.

Sta kaze Penelopea na ovo... Tko je kriv

VL
AA
aabbcc
15:31 24.10.2020.

A to bi se lako rijesilo ukidanjem crvenih županija i onako ih je previse.

VL
MX
Mister X
14:33 24.10.2020.

Njemačka proširila crvenu listu: Još 5 hrvatskih županija proglašeno rizičnim područjima svuda u svijetu raste broj zaraženih . Jer to je istina . Svuda u svijetu sve veće zakonsko "silovanje " da se čuvamo da svi nosimo maske -proizvedene uene u milijardama komada u KIni i poslano ne baš posebnim prijateljima Kine Čudno i za najobičniji mozak ! O cjepivu izgleda nema ni traga ni glasa n e usude se reći da će takao izgleda i ostati za stalno ili godinama !Lijek isto ne postoji da bar spase nekoga tko ozbiljno oboli . Spase naravno neke koji bi i bez njihove pomoći najvjerojatnije preživjeli jer pravog direktnog lijeka nema . Ili ga ima ali je pre skup za puk ... Ne isplativ ! Sa obzirom na vrijednost osobe -običnog građanina !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.