Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nema podataka

Nitko od hrvatskih državljana nije stradao u napadima. 'Zgroženi smo ovim strašnim činom'

Barcelona
Foto: Reuters/PIXSELL
18.08.2017.
u 10:04

Veleposlanstvo RH u Madridu u stalnom je kontaktu sa španjolskim nadležnim tijelima u Madridu i Barceloni

Prema zasad dostupnim informacijama nema službenih podataka da je netko od hrvatskih državljana stradao u jučerašnjem napadu u Barceloni, kao i u sinoćnjem napadu u gradu Cambrilsu, kažu iz Ministarstva vanjskih poslova.

Ističu kako je veleposlanstvo RH u Madridu u stalnom kontaktu sa španjolskim nadležnim tijelima u Madridu i Barceloni.

Barcelona
1/11

Potpredsjednica vlade i ministrica vanjskih i europskih poslova Marija Pejčinović Burić uputila je izraze sućuti španjolskom kolegi Alfonsu Mariji Dastisu u povodu napada u Barceloni i Cambrilsu i poručila kako Hrvatska stoji uz Španjolsku u zajedničkoj borbi protiv terorizma. 

"Zgroženi ovim strašnim činom ostajemo odlučni u obrani temeljnih europskih vrijednosti i zajedničkoj borbi protiv svakog oblika terorizma", naglasila je šefica hrvatske diplomacije u poruci u kojoj kaže da ju je "duboko potresla vijest o okrutnim napadima koji su se dogodili u Barceloni i Cambrilsu i stradanju velikog broja nedužnih ljudi".

"U ovim teškim trenucima za vašu zemlju, upućujemo izraze sućuti obiteljima stradalih, kao i želje za što brži oporavak ozlijeđenih", navodi se u pismu. 

Komentara 4

DU
Deleted user
10:30 18.08.2017.

Hrvatska od kad se rijesila terorista 1995 zivi u miru.

CE
centirion
18:32 18.08.2017.

Svi su zgroženi! Moš misliti! Evropa ne shvača da je u ozbiljnom ratu i da se problem neče riješiti tek tako sam od sebe!

SJ
Sve je uzalud
11:04 18.08.2017.

................Nitko od hrvatskih državljana nije stradao u napadima. 'Zgroženi smo ovim strašnim činom'......to znači udri još jače i mi ništa sa vlasti nećemo poduzeti........................još jače manijače.................................

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije