Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nema podataka
Povratak na članak

Nitko od hrvatskih državljana nije stradao u napadima. 'Zgroženi smo ovim strašnim činom'

Veleposlanstvo RH u Madridu u stalnom je kontaktu sa španjolskim nadležnim tijelima u Madridu i Barceloni

Komentari 4

DU
Deleted user
10:30 18.08.2017.

Hrvatska od kad se rijesila terorista 1995 zivi u miru.

VL
CE
centirion
18:32 18.08.2017.

Svi su zgroženi! Moš misliti! Evropa ne shvača da je u ozbiljnom ratu i da se problem neče riješiti tek tako sam od sebe!

VL
SJ
Sve je uzalud
11:04 18.08.2017.

................Nitko od hrvatskih državljana nije stradao u napadima. 'Zgroženi smo ovim strašnim činom'......to znači udri još jače i mi ništa sa vlasti nećemo poduzeti........................još jače manijače.................................

VL
Avatar Izvorni Pravi Hrvat
Izvorni Pravi Hrvat
11:07 18.08.2017.

Nitko od hrvata nije nastradao ali zasada neznamo jer itko od hrvata uz Boga I domoljublje surađivao sa domoljubnom bracom iz Isisa.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.