Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTPOR GRAĐANA

Što je fenomen NIMBY i zašto građani ne žele odlagališta otpada ni blizu sebe: 'To je razumljivo'

15.02.2024.
u 18:58

Protivljenje gradnji Regionalnog odlagališta otpada u Resniku primjer je fenomena koji u svijetu zovu NIMBY – ne u mojem dvorištu. Zbog nepovjerenja u institucije u Hrvatskoj on se pretvara u paradoks

Komentara 4

SS
simpatican.simpa
09:28 16.02.2024.

Građani su bedasti, biraju smeće na izborima i ne znaju kako se toga riješiti, a kamoli kako se riješiti smeće u svom dvorištu, baciti ga susjedu. Sve je smišljeno i postoje top rješenja samo kaj smo bedasti i imamo bedastuu i korumpiranu izvršnu i pravosudnu vlast.

Avatar anlaser
anlaser
19:45 15.02.2024.

Građani Zagreba ne žele svoje smeće pored sebe ? Bolje ga je odvesti u tuđe dvorište . Da nebi . Imate novac , imate mogućnosti i imate uzorne primjere . Za godinu dana možete imati ono što imaju Beč , Ljubljana ..... čist zrak i riješen otpad . Problem je što su se političari ispriječili do tog cilja !

LO
Lolita3
19:45 15.02.2024.

Podržala bih kandidaturu Pavla Kalinića za Gradonačelnika ili Premijera

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije