Naslovnica Vijesti Hrvatska

Nino Raspudić: Povratak je potez iz očaja, HDZ je ideološki istrošen

Po njemu HDZ je ideološki potrošena stranka, a dio krivice snosi Sanader. I ovaj put je govorio o stereotipima spram Hrvata iz Hercegovine. Rekao je da posprdno viđenje vuče korijene iz 1971.
03. siječnja 2010. u 19:29 15 komentara 10 prikaza
sanader
Foto: Marko Čubrilo/VLM

To je potez iz očaja. Nije mi jasno kako Sanader nije svjestan svoje percepcije u javnosti– komentirao je Nino Raspudić, Večernjakov kolumnist, najavu povratka bivšeg premijera u aktivnu politku danas u emisiji Nedjeljom u dva.

Po njemu HDZ je ideološki potrošena stranka, a dio krivice snosi Sanader. I ovaj put je govorio o stereotipima spram Hrvata iz Hercegovine.

Rekao je da posprdno viđenje vuče korijene iz 1971. kada se govorilo o hercegovačkom zidu u Hrvatskom proljeću, tj. studentima iz Hercegovina koje se prepoznavalo po “kockastim glavama”.

SPAR
Alternativa
Šećer i debljina: Kako staviti unos šećera pod kontrolu, a i dalje fino jesti
 • bili-tartuf:

  najvaznije cá je Nino-mostarac reka je bilo : da bilo koji Precednik bude izabran, ne moze biti gori od Mesicá !!

 • Avatar dutra
  dutra:

  Ma nije on bedast, ali muči ga Mesić i udbaške teorije. Tu je malo zabludio. Da niti jedan od predsjedničkih kandidata ne može biti gori od Mesića? Prati li on uistinu zbivanja oko sebe i karijeru jednog od ova dva ... prikaži još! kandidata? A i ona rečenica da se o Hercegovini nipošto ne može govoriti kao o konzervativnoj sredini mu nije baš u dodiru sa stvarnošću.

 • bili-tartuf:

  cenzura dela punom-parom....\"udba je nasá sudba\"....