Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Nino Raspudić: Povratak je potez iz očaja, HDZ je ideološki istrošen

sanader
Marko Čubrilo/VLM
03.01.2010.
u 19:29

Po njemu HDZ je ideološki potrošena stranka, a dio krivice snosi Sanader. I ovaj put je govorio o stereotipima spram Hrvata iz Hercegovine. Rekao je da posprdno viđenje vuče korijene iz 1971.

To je potez iz očaja. Nije mi jasno kako Sanader nije svjestan svoje percepcije u javnosti– komentirao je Nino Raspudić, Večernjakov kolumnist, najavu povratka bivšeg premijera u aktivnu politku danas u emisiji Nedjeljom u dva.

Po njemu HDZ je ideološki potrošena stranka, a dio krivice snosi Sanader. I ovaj put je govorio o stereotipima spram Hrvata iz Hercegovine.

Rekao je da posprdno viđenje vuče korijene iz 1971. kada se govorilo o hercegovačkom zidu u Hrvatskom proljeću, tj. studentima iz Hercegovina koje se prepoznavalo po “kockastim glavama”.

Ključne riječi

Komentara 15

BT
bili-tartuf
22:29 03.01.2010.

najvaznije cá je Nino-mostarac reka je bilo : da bilo koji Precednik bude izabran, ne moze biti gori od Mesicá !!

Avatar dutra
dutra
01:04 04.01.2010.

Ma nije on bedast, ali muči ga Mesić i udbaške teorije. Tu je malo zabludio. Da niti jedan od predsjedničkih kandidata ne može biti gori od Mesića? Prati li on uistinu zbivanja oko sebe i karijeru jednog od ova dva kandidata? A i ona rečenica da se o Hercegovini nipošto ne može govoriti kao o konzervativnoj sredini mu nije baš u dodiru sa stvarnošću.

BT
bili-tartuf
21:57 03.01.2010.

cenzura dela punom-parom....\"udba je nasá sudba\"....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije