Naslovnica Vijesti Kućni ljubimci

Nina, Miki i Floki traže dom

Veže ih ista prošlost, svi troje bili su napušteni psi, a sada u privremenom smještaju čekaju udomitelje. Za više informacija zovite 098/642-209
25. srpnja 2017. u 20:03 0 komentara 374 prikaza
Foto: Privatni album
Pogledajte galeriju 1/4

Veže ih zajednička prošlost, Nina, Miki i Floki pronađeni su na cesti, izbačeni i ostavljeni, svi troje bili su napušteni psi.

Lutali su i tražili sigurnost, zdjelice u kojima ima i hrane i vode, ruku koja će ih pomaziti i čovjeka koji će im pokazati da su važni. Spasili su ih volonteri i pružili im privremeni dom u utočištu nazvanom Farmica. Igraju se, druže se s ostalim psima koji tu žive i čekaju svoje udomitelje.

udomi me Zaigrani Zeus traži ruku koja će ga maziti

Terijerka Nina ima oko godinu dana, a volonteri su se pobrinuli da prije odlaska u novi dom bude i sterilizirana. Miki ima oko dvije godine, dominantan je pa se s nekim mužjacima ne slaže najbolje. No, zato ljude i djecu obožava. Jednogodišnji Floki je cijepljen, a za njega volonteri kažu kako iz dana u dan dokazuje svoju dobrotu i da vrlo brzo uči.

Ostale informacije i detalje o njihovom udomljavanju možete dobiti na 098/642-209.

Napušteni psići Napuštene životinje Lutali su ulicama Knina, sad smetaju i u svinjcu
Sezona skijanja
Sezona skijanja
Kada se putovanje pretvori u noćnu moru

A1 izdvaja za Vas

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.