Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pomažemo

Nina, Miki i Floki traže dom

Foto: Privatni album
1/4
25.07.2017.
u 20:03

Veže ih ista prošlost, svi troje bili su napušteni psi, a sada u privremenom smještaju čekaju udomitelje. Za više informacija zovite 098/642-209

Veže ih zajednička prošlost, Nina, Miki i Floki pronađeni su na cesti, izbačeni i ostavljeni, svi troje bili su napušteni psi.

Lutali su i tražili sigurnost, zdjelice u kojima ima i hrane i vode, ruku koja će ih pomaziti i čovjeka koji će im pokazati da su važni. Spasili su ih volonteri i pružili im privremeni dom u utočištu nazvanom Farmica. Igraju se, druže se s ostalim psima koji tu žive i čekaju svoje udomitelje.

Terijerka Nina ima oko godinu dana, a volonteri su se pobrinuli da prije odlaska u novi dom bude i sterilizirana. Miki ima oko dvije godine, dominantan je pa se s nekim mužjacima ne slaže najbolje. No, zato ljude i djecu obožava. Jednogodišnji Floki je cijepljen, a za njega volonteri kažu kako iz dana u dan dokazuje svoju dobrotu i da vrlo brzo uči.

Ostale informacije i detalje o njihovom udomljavanju možete dobiti na 098/642-209.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije