Naslovnica Vijesti Zanimljivosti

Nicolas Sarkozy reklamirao prašak za pranje rublja

Carla Bruni nije jedini bivši model u spavaćoj sobi Elizejske palače. I njezin suprug, prvi čovjek Francuske, u ranoj mladosti pojavio se u reklami za deterdžent.
04. studenoga 2009. u 17:19 1 komentara 4 prikaza
deterdćent

Doduše, davno je to bilo, reklama se pojavila 1967. godine, kad je Nicolas Sarkozy imao 12 godina, a sudeći po njegovu izgledu na fotografiji, snimljen je još ranije. Francuski predsjednik je danas tamnokos, a ne zna se je li u djetinjstvu bio plavokos pa poslije potamnio (što je česta pojava) ili je "izblajhan", bilo stvarno bilo retuširanjem, za potrebe reklame.

Bilo je prirodno da dijete reklamira deterdžent Bonux, koji je bio poznat po tome da je stavljao igračke u pakiranja. A reklamu je smislio ilustrator Pal Sarkozy de Nagy-Bocsa, koji se kasnije uspeo do samih vrhova reklamnog posla, a tada mu je još uvijek bilo zgodno da, u nedostatku proračuna za profesionalnog modela, iskoristi fotografiju svojeg sina.

Provala
OPREZA NIKAD DOSTA
Većina provala u domove ostane nerazriješena, lani je samo u Zagrebu bilo gotovo četiri tisuće provalnih krađa

A1 izdvaja za Vas

  • bili-tartuf:

    to je bila dobra predispozicija,...jer su Francuzi u EU ..zadnji po higijeni i kupovanju sapuna i praska ,..po EU-statistiki,....normalno da Balkan jos nije u toj statistiki...