Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UHIĆEN JE

Nevjerojatno! Vozio čak 11 kilometara u suprotnom smjeru na A1, prošao je cijeli Sveti Rok!

Gospić: Vatrogasci u tunelu Sveti Rok
Robert Anic/PIXSELL
15.06.2022.
u 11:02

On je uhićen, predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave ličko-senjske, a kaznena prijava biti će dostavljena nadležnom državnom odvjetništvu", stoji u priopćenju PU ličko-senjske.

Nevjerojatna i krajnje opasna situacija odigrala se u noći na utorak na autocesti A-1 na Svetom Roku. Policija je uhvatila 37-godišnjaka iz Gospića kako u smjeru juga vozi u pogrešnom smjeru, odnosno kolničkom trakom koji je predviđen za prometovanja prema Zagrebu. 

"On se sumnjiči da je 14. lipnja 2022. godine u vremenu od 1,17 sati do 1,28 sati na autocesti A-1 teško kršio propise o sigurnosti prometa na cestama i ugrozio druge sudionike u prometu.

Naime, on je od čvora Sveti Rok do južnog portala tunela Sveti Rok upravljao osobnim automobilom njemačke nacionalne oznake, iz smjera sjevera u smjeru juga suprotnom kolničkom trakom, tj. onim trakom koji je namijenjen za promet vozila iz smjera juga u smjeru sjevera.

On je uhićen, predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave ličko-senjske, a kaznena prijava biti će dostavljena nadležnom državnom odvjetništvu", stoji u priopćenju PU ličko-senjske.

Komentara 13

Avatar Artoo Detoo
Artoo Detoo
11:37 15.06.2022.

Najvjerojantije je to namjerno napravio, oklada ili tako nešto. Treba mu uzeti auto i dati doživortnu zabranu upravljanja autom u Hrvatskoj.

JO
Jole121
11:15 15.06.2022.

Za takve stvari treba višegodišnje oduzimanje vozačke dozvole i nakon toga ponovno kompletnu autoškolu

BI
Biouskoli91
11:11 15.06.2022.

Kad ce se ovakve stvari poceti tretirati kao pokusaj ubojstva???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije