Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svjedočila prijateljica ubijene

Neviđene mjere na sudu zbog Komšića: 'Kristina mi je rekla da su je pretukli...'

Suđenje: David Komšić
Foto: Marko Prpić/PIXSELL
1/4
20.12.2018.
u 19:32

Detaljno su pregledavani svi koji su dolazili na suđenje Komšiću – prvi put na ulazu u zgradu suda, a drugi put na ulazu u samu sudnicu

Žurim, imam raspravu za pet minuta, je l’ može to malo brže? – nestrpljivo je u četvrtak oko 11.25 dobacivao muškarac u tridesetima pravosudnim policajcima na ulazu u zagrebački Općinski kazneni sud.

– Žao mi je, gospodine, procedura je procedura i vrijedi i za vas jednako kao što vrijedi i za sve druge – pristojno mu je odvratio jedan od pravosudnih policajaca, na što si je muškarac u bradu nezadovoljno promrmljao:

– Ma što se to događa, pa nikad ovdje nije bila ovakva gužva.

Suđenje: David Komšić
1/4

A danas, otprilike pola sata prije podneva, na Općinskom kaznenom sudu doista se stvorila gungula kakva se ne pamti, a sve zbog jednog čovjeka – Davida Komšića – koji je danas pod jakim sigurnosnim mjerama na sud dovezen izravno iz Remetinca. U 11.45 u velikoj sudnici, u kojoj su se nalazila čak osmorica pravosudnih policajaca, nastavljeno je suđenje Komšiću i njegovim prijateljima Arjanu (23) i Armendu Rexhepiju (23) te Filipu Filipoviću (23) koje se sumnjiči da su 27. studenoga 2016. oko 5.40 na Bukovačkoj cesti presreli Kristinu Krupljan svojim vozilom te je potom tukli, oštetili joj automobil i na kraju joj uzeli mobitel te ga bacili u kanalizaciju.

S obzirom na brojne incidente do kojih je dolazilo dok je zbog brutalnog ubojstva Kristine Krupljan trajalo suđenje Davidu Komšiću na zagrebačkom Županijskom sudu, ispred kojeg se čak dogodila i tučnjava između Kristinina oca i skupine Komšićevih poznanika, pravosudni policajci su u četvrtak dok je David Komšić bio na sudu blokirali cijeli desni dio zgrade u kojoj se nalazi lift kojim su Davida morali dovesti do sudnice na prvom katu. Svi koji su u to vrijeme dolazili na sud detaljno su pregledavani, i to dva puta. Prvi put na ulazu u samu zgradu suda, a drugi put na ulazu u sudnicu, a takva procedura na tom sudu nije primjenjivana ni u jednom drugom slučaju.

Na samom ročištu svjedočili su Jakov Borna B., kojeg je Kristina zamolila da pozove policiju nakon što je te noći bila pretučena, te njezina prijateljica Anamarija Pučak.

– Vraćao sam se kući s prijateljem rano ujutro i vidio automobil kako vozi Bukovačkom s upaljena sva četiri žmigavca. Na automobilu bilo je razbijeno stražnje vjetrobransko staklo, a iz njega je, kad je došao do nas, izišla djevojka. Djelovala je jako uznemireno i nepovezano je govorila da joj je netko razbio automobil i uzeo mobitel. Pitali smo je treba li pomoć, a ona nas je zamolila da nazovemo policiju, što smo i učinili - kazao je Jakov Borna B., a Anamarija Pučak potvrdila je da je te večeri bila vani s Kristinom u noćnom klubu Bunga Bunga.

– Kristina nije srela Davida dok smo bili u klubu, a doma smo išli istim taksijem. Odnosno, ja sam otišla kući, a Kristinu je taksist odvezao do mjesta u Kozari Boku gdje je bila ostavila svoj auto prije izlaska. Ne znam što se kasnije događalo, a Kristina me nazvala drugi dan i rekla mi da su je pretukli i uzeli joj mobitel. Ja sam je samo pitala kako je, ali ne i tko joj je to napravio – tvrdila je na sudu Kristinina prijateljica.

Pogledajte i video sa suđenja Darku Kovačeviću Daruvarcu:

Komentara 55

Avatar Idler 3
Idler 3
19:45 20.12.2018.

Komšić ??? Ne bi se štel mešat al zgledi mi kak je to prezime nekak prikeljeno onim feleričnim ?! Prvo oni Mehmedalija Komšić v Sarajevu, onda ova cijela tupo-tvrda familija....fakat čudno.

Avatar nisam_robot
nisam_robot
20:02 20.12.2018.

Vec zbog prezimena bi mu se trebala dati dupla kazna.

AG
Agricola
20:30 20.12.2018.

Postoji li ijedan Komšić da je bar donekle normalan. Ja još pamtim onog Ivu Komšića, sadističkog antihrvatskog šovinista pa nakon njega onaj Željko koji predstavlja dno dna ljudskog roda, i kad misliš da ne može niže evo još jednog, jošnog, još goreg. Očito je da su jugoslaveni roba s najvećom greškom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije