Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'PRESTIGAO SAM VAS'

Netko je zakupio domenu rijekepravde.hr, želi je prodati Grbinu ili Plenkoviću: 'Moguća trampa za ulazno mjesto na listi'

Rijeke pravde
rijekepravde.hr
22.03.2024.
u 09:18

"Moguće pregovarati, ali s obzirom na to da su ulozi dosta visoki, da trošite budžete na svakakve pizdarije, da sam upoznat s cijenama TV oglasa i billboarda, da svaki mandat u saboru nosi 250k hrk/godinu (plus što se pokrade), mislim da bi mogli početi raspravu s višim četveroznamenkastim brojevima (think Kolinda)", kazuje anonimni zakupitelj domene.

U neobičnom političkom obratu, predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović prošlog je petka šokirao javnost najavom da će biti kandidat SDP-a za parlamentarnim izborima. "Rijeke pravde dolaze", poručio je tada Milanović, nakon čega se pokrenula lavina reakcija na njegov potez, a pod pozornost javnosti došla je i sama parola "Rijeke pravde dolaze". 

Inače, riječ je o stihu iz istoimene pjesme Jure Stublića iz 1985., a otkako se predsjednik koristi tim riječima, dakle od najave da će biti premijerski kandidat SDP-a na izborima, i šef te stranke Peđa Grbin odlučio je da će im se velika koalicija zvati upravo: "Rijeke pravde". Uzbuđenje oko političkih "rijeka pravde" dosegnulo je vrhunac, no čini se da su SDP-ovci zaboravili važan detalj za predizbornu promidžbu – rezervaciju internetske domene "rijeke pravde".

Brže nego što su to primijetili političari, jedan anonimni građanin preduhitrio ih je te je brzo zakupio šest internetskih domena s varijacijama naziva "rijeke pravde". No to nije sve, jer je vlasnik domena na stranici rijekepravde.hr poslao poruku Peđi Grbinu i premijeru Andreju Plenkoviću s poslovnom ponudom, pod nazivima "Peđa, kupi me!" i "Andrej, kupi me!".

"Jebiga, prestigao sam vas. Događa se i najboljima :/ U svakom slučaju, otkup domena predstavlja relativno nisku investiciju za priliku da zapaprite političkom oponentu ili spriječite paprenje od strane političkih oponenata. Sve domene idu u paketu", piše anonimni zakupitelj domena.

VEZANI ČLANCI:

A cijena pod kojom bi ih prodao, odmah je naglasio, nije niska. "Moguće pregovarati, ali s obzirom na to da su ulozi dosta visoki, da trošite budžete na svakakve pizdarije, da sam upoznat s cijenama TV oglasa i billboarda, da svaki mandat u saboru nosi 250k hrk/godinu (plus što se pokrade), mislim da bi mogli početi raspravu s višim četveroznamenkastim brojevima (think Kolinda) pa ako netko baš bude htio biti kompetitivan, ići ćemo sjeverno od toga. Možda se čini puno, ali ovo je jedinstvena šansa da pišete narativ o svojoj/tuđoj koaliciji. Moguća trampa za ulazno mjesto na listi, ali imajte na umu da ću se prodati odmah istog trenutka", poručio je.

GALERIJA Istezao se, trčao i pokazao zavidnu liniju: Milanović je tada na Šestinama trening odradio s Cro Copom

Rijeke pravde
1/11

Komentara 14

Avatar imocki pracovjek
imocki pracovjek
09:53 22.03.2024.

rijeke pravde - jučer fotografiran u Sheratonu nositelj liste i Milanovićev ministar Zmajlović s Janaf Draganom Kovačevićem - Uskokovim optuženikom. Sjetimo se da je Milanović poludio ko bivol na aferu Slavonska. Ali to, naravno, nije tema, za poruke tipa " di si lipa i radosti" bilo je milijun članak, tv-emisija i stručnih analiza.

PA
pantigana
10:22 22.03.2024.

Lik je "promašio ceo futbal". Toliko kombinacija domena ima da je ovo niti 1% onoga što oni mogu uzeti (i ako žele uzeti). Kao da auto zaključaš, a postoji milijun ključeva kojim ga možeš otključati.

Avatar gusjenica
gusjenica
11:13 22.03.2024.

Zoki i Peđa prodaju nam "Rijeke pravde" što jako sliči na "Bože pravde". Kome to treba ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije