Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
25. dan potrage

Nenad Periš: Vidio sam Maju nakon saslušanja u policiji, primijetio sam koliko joj sve ovo teško pada

Nenad Periš
Foto: Milan Maricic/ATAImages/PIXSELL
1/4
24.01.2022.
u 16:19

- Često gledam u mobitel, pored njegovog imena stoji informacija da je poruka neisporučena - navodi Matejev otac

Splićanin Matej Periš (27) nestao je prije 25 dana u Beogradu, u noći između 30. i 31. prosinca. Njegov otac, Nenad Periš, u Beogradu čeka vijesti o sinu te se nada da će ga pronaći. 

- Jedino me istina zanima. Spreman sam za bilo koji scenarij, samo da saznam što mi se dogodilo s djetetom. Ostajem još u Beogradu, dok sam ovdje svi se nadamo da ću naći Mateja - rekao je Periš za Telegraf.rs te dodao kako mu je kćer u poruci napisala: "Tata, vratite nam se zajedno". 

Matej je s prijateljima bio u klubu "Gotik", a oni su u petak njegov nestanak prijavili policiji. Za vrijeme potrage pojavile su se snimke nadzornih kamera s beogradskih ulica koje sugeriraju da je na njima upravo Periš koji trči.

- Muči me što je izašao u majici, mislim da je imaju namjeru vratiti se društvu. Rekli su mi da je izašao iz kluba kada je platio račun. Najveći mi je misterij gdje je krenuo - kaže Nenad Periš. 

VIDEO Srpska policija stalno zaprima dojave o Mateju Perišu: 'Napravili su pravu pomutnju'

Vjeruje i nada se da će policija pronaći njegova sina, a siguran je da njegovi prijatelji ništa ne kriju. 

- Matej je došao u Beograd s prijateljima koje zna još iz đačkih dana. Uvjeren sam da su policiji rekli sve što znaju, da bi sigurno sve napravili da mogu pomoći pronaći mog sina. To mislim i za Maju, oni su prijatelji niz godina. Ona je kćer moje prijateljice. Vidio sam je nakon saslušanja u policiji i primijetio koliko joj sve ovo teško pada - tvrdi Periš.

- Dan nakon nestanka poslao sam sinu poruku, rekao sam mu da mi se javi. Često gledam u mobitel, pored njegovog imena stoji informacija da je poruka neisporučena - navodi Matejev otac. 

Posljednji poziv Matej je, podsjetimo, uputio prijateljici Maji, Splićanki koja je također bila u Beogradu, no ona mu nije odgovorila. 

VIDEO Signal na Viberu koji prikazuje da je Matej bio aktivan u 21:53 zbunio prijatelje

Komentara 5

KR
Krud
16:45 24.01.2022.

Ta Maja nešto laže, mulja. Vidjela je snijeg i led a temperatura u plusu??? Treba ju malo jače stisnuti da propjeva.

AD
adminka
19:32 24.01.2022.

Jadni roditelji i obitelj, ovo je teška drama.

DU
Deleted user
17:50 24.01.2022.

Teško joj pada sve to jer ne zna šta bi više lagala.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije