Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kao kuhano jaje

Ne biste vjerovali što su liječnici pronašli u trbuhu 62-godišnjeg muškarca!

jaje u trbuhu
Foto: The New England Journal of Medicine
1/2
03.04.2015.
u 09:29

Muškarac je imao veliku nakupinu vlakana, nalik kuhanom jajetu, koja mu je pritiskala mjehur zbog čega je često morao na toalet

Dvadesetak godina 62-godišnji muškarac imao je problema s prečestim mokrenjem i nikako nije mogao otkriti zbog čega je to tako.

No, onda je iznenadio i sebe i liječnike kada je otkriveno da u trbuhu ima veliku nakupinu vlakana, nalik kuhanom jajetu, koja mu pritišće mjehur, zbog čega često mora na toalet.

Na CT-u je otkriveno kako muškarac u svojoj utrobi ima "jaje" dugačko 10 centimetara, široko 7,5, a teško je bilo 220 grama.

Riječ je o vlaknima koja se nakupljaju u debelom crijevu, a koja se pretvaraju u vlaknaste grudice i lako otpuštaju. Liječnici kažu kako su imali ovakvih slučajeva, no sve što je veće od pet centimetara uistinu je rijetko.

Nakon što su mu kirurški uklonili "jaje" iz trbuha, muškarac više nije imao osjećaj da mora stalno mokriti.

>> Što su liječnici pronašli u jednjaku 16-mjesečnog dječaka

Ključne riječi

Komentara 1

IB
ivan.biljan68
11:52 04.04.2015.

Dobro da su našli "jaje",da nisu,kao u Italiji,prije par godina,nakon što je pacijent imao temperaturu i bolove,nakon operacije slijepog crijeva,pronašli i nakon togzaboravljeni pean(hvataljkei) i nakon toga pacijent je normalno funkcionirao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije