Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Usred emisije

Natjecatelj kviza zgrozio publiku šokantnim priznanjem

Foto: Screenshot
09.05.2014.
u 16:36

Nakon te izjave, voditelj je natjecatelja zamolio da napusti studio, što je popraćeno gromoglasnim pljeskom publike

Muškarac koji je gostovao u Turskoj emisiji u kojoj usamljeni natjecatelji pokušavaju naći srodnu dušu, šokirao je publiku kad je javno otkrio da je ubio svoju bivšu ženu i ljubavnicu, javlja Telegraph.

Sefer Calinak (62) usred emisije ''Luck of the Draw'', odgovarajući na pitanje voditelja, priznao je kako je odslužio zatvorsku kaznu za oba ubojstva te je pušten u sklopu programa amnestije.

– Ja sam poštena osoba u potrazi za novim životom, rekao je Sefer i dodao kako je suprugu ubio jer ga je ''iritiralo'' njeno ponašanje dok je ljubavnicu lišio života jer je bio uvjeren kako je s njim samo radi njegova novca.

Nakon te izjave, voditelj je natjecatelja zamolio da napusti studio, što je popraćeno gromoglasnim pljeskom publike.

>> Kad mislimo da ne može gluplje, osvane novi kviz koji vrijeđa inteligenciju

Ključne riječi

Komentara 4

BE
belimo
17:04 09.05.2014.

Kad voljem,voljem;kad ne voljem- .....!

LU
lukabulic
18:06 09.05.2014.

voljem ------što je to

LU
lukabulic
18:10 09.05.2014.

voljem voleš volje -voljemo voljete voljelju--jeli to jovanovićev glagol -VOLIM VOLIŠ -------------------------------JADNA HRVSATSKA siluju nam i jezik-

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije