Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UČENICA SVE PRIZNALA

Nastavnica u američkoj srednjoj školi imala spolne odnose s učenicom (17), suprug pronašao poruke

New Wilmington Police Department
18.05.2022.
u 21:58

Bizarna je činjenica i što je prethodnik uhićene Ortz, 37-godišnji Jonathan Priano, također optužen za slična djela neprimjerenih odnosa s učenicima

Učiteljica u srednjoj školi u Pennsylvaniji koja vodi zbor uhićena je nakon što ju je suprug prijavio zbog seksualnih odnosa sa 17-godišnjom učenicom tamošnje škole. 

Naime, suprug osumnjičene Olivije Ortz (26) koji također radi u srednjoj školi vratio se s puta na Floridu kada je na iPadu pronašao inkriminirajuće poruke između njegove supruge i učenice. 

Ortz je uhićena u ponedjeljak nakon što se od petka odbijala predati policiji, a u nedjelju je i pjevala na lokalnom koncertu, prenosi NY Post

Bizarna je činjenica i što je prethodnik uhićene Ortz, 37-godišnji Jonathan Priano, također optužen za slična djela neprimjerenih odnosa s učenicima. 

Istražitelji su na chatu na aplikaciji Spotify pronašli više od 100 poruka između Ortz i učenice, a učenica je policiji i priznala da je posjećivala Ortz kada njenog supruga nije bilo kod kuće te da su u nekoliko navrata imale i seksualne odnose. 

Također je i kazala kako par i dalje komunicira te da su 'zaljubljene' dok je Ortz u pritvoru te čeka saslušanje idućeg ponedjeljka. 

>> VIDEO Napravio rezervat za papige u vlastitom dvorištu: U njemu uživa preko 100 ptica

Komentara 2

NE
nepokolebljiv
23:27 18.05.2022.

PRVO: U Americi je granica zakonske zastite maloljetnih u seksualnim stvarima 16 godina. Ako je netko ispod 16 onda bez obzira na privolu ili cak aktivno sudjelovanje maloljetne osobe se radi o tzv "Statutory rape" gdje zakonski mlada osoba "nema prava pristati" na seks. Kada je maloljetna osoba iznad 16 i postoji dobrotvorna privola onda je to slucaj osobne stvari dvije odrasle osobe. DRUGO: Kada se radi o ucitelju i uceniku bez obzira na godine ucenika (slicno lijecnika i pacjenta) takvi odnosi se smatraju NEETICNIMA i ucitelj bi se morao povuci iz zanimanja bez da ga netko na to pokusa prisiliti i ostatak zivota provesti medu crvima i glistama i slicnim zivljem ispod kamena. TRECE i najvaznije u danasnje doba etika je vrlo nepopularna medu naprednim progresivnim svijetom dok god su oni u pitanje ali ako nesto njima dozvoljeno ucini netko drugi tko je konzervativan ... e tada su napredno progresivni spremni za "spaljivanje vjestica" bez griznje savjesti!

Avatar gusjenica
gusjenica
22:15 18.05.2022.

Pa što ako je imala ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije