Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zašto Hrvatska i dalje negira femicid?

Nasilnike gone po prekršajnom zakonu, kao da piju pivo u parku

Autor
Nataša Vlašić-Smrekar
27.08.2023.
u 21:46

Zbog kazni za ubojstva žena hrvatski potpis na Istanbulskoj konvenciji izgleda kao neslana šala

Komentara 22

V0
Vlaskoulicanec4.0
22:07 27.08.2023.

Po čemu je ubojstvo žene gore ili "više vrijedno" od ubojstva muškarca???

Avatar Tombstone
Tombstone
23:14 27.08.2023.

Kakav femicid? Ubojstvo je ubojstvo, ne poznaje rod.

Avatar Tombstone
Tombstone
23:46 27.08.2023.

Salt'n Peppa ne slazem se. Ne zato jer negiram kromanjonski stav da je Zena vlasnistvo muskarca koji je nazalost jos uvijek na snazi vec zbog nedavnih dogadjaja kad je zena-majka uz svoje samoubojstvo ucinila I ubojstvo vlastitog djeteta samo da se osveti muskarcu. I to najsvirepije I najbolje ubojstvo. Paralela s ubojstvima robova u Americi nesmotrena je jer su robovi bili doduse privatno vlasnistvo ali I investicija I to skupa, pa bi ubojstvo roba bilo ekvivalent podizanja pozamasne svote iz banke pa bacanje iste u vatru. Uz cinjenicu koja se uporno presucuje, a to je da je broju crnih robovlasnika bio poprilicno priblizan broju bijelih kao I da je prva osoba koja je drzavnoj vlasti podnijela zahtijev za uvoz I posjedovanje robova iz Africke bio upravo crnac.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije