Naslovnica Vijesti Crna kronika

Zasadili kanabis u gradskom parku

Tko je i kada zasadio kanabis u gradskom parku policija istražuje
07. lipnja 2017. u 15:39 4 komentara 2482 prikaza
Kanabis
Foto: Goran Kovacic/pixsell

Zadarski policajci zasigurno su se iznenadili kada su u parku Vruljica u Zadru, otkrili osam posuda u kojima je bio zasađen kanabis. Dogodilo se to u  utorak u 18 sati, a policajci su u park došli nakon što im je dojavljeno da se tamo nešto događa.

Korčula Uzgajali i "dilali" marihuanu, besplatno je davali učenicima

Zatekli su 17-godišnjakinju, koja očito jedina nije  uspjela  pobjeći, obzirom da u policiji kažu ”da se više mlađih osoba udaljilo prije dolaska policije”.

Tko je i kada zasadio kanabis u gradskom parku se istražuje, a utvrđuje se i identitet osoba koja su napustile park prije dolaska policije. 

Ante Bagarić STRUČNJACI: Nije dobro reći da je legalizacija ‘trave’ prilika da država zaradi marihuana Propao biznis Zagorska policija zaplijenila marihuanu vrijednu 200.000 kuna PRONAĐENA DVA LABORATORIJA Policija u akciji 'Rio' zaplijenila marihuanu, hašiš, kokain...
Baby Beef
Baby Beef
Udruga uzgajivača junadi Baby Beef osnovana je 2000., s ciljem promocije i ponude kvalitetnog junećeg mesa

A1 izdvaja za Vas

  • pistaljka:

    Cannabis je najljekovitija i najkorisnija biljka koju je dragi Bog dao čovjeku na uporabu. Nitko nikada u povijesti nije umro od upotrebe cannabisa. Cannabis je zabranjen prije stotinjak godina jer je kriminalna farmaceutska industrija, u rukama sotonske mafije, vidjela da ... prikaži još! će im pokvariti ogromno bogaćenje na račun bolesti koje će cvasti samo ako se zabrani cannabis. Ova blažena biljka toliko učvršćuje ljudski imunitet da sprečava sve vrste bolesti, uključujući tu rak, šećernu bolest, kardiovaskularne i moždane bolesti. Potražite na Internetu istinu o cannabisu (youtube etc.). Ova biljka je ne samo dobra za zdravlje čovjeka, nego je jedna od najrazrnovrsnijih industrijskih biljaka što postoje na svijetu. Ford je gradio svoje prve automobile od cannabisa, najbolja užad za brodove su pravljeni od nje, najtrajnija odjeća je pravljena od ove ljekovite biljke. Ako ju je Bog dao svakom čovjeku na uporabu, tko je onda taj satrap koji će tebi reći da ti ne smiješ uzgajati i koristiti ono što ti je Svevišnji Bog dao? Cannabis nije opojna droga, nego je hrana tijelu, poput rajčice, ali stotinu tisuća puta hranljivija.

  • centirion:

    Hajd lijepo priznajte! Od Kanabisa najviše strahuje močna Farmatceuska Industrija jer bi izgubila profit! Inače Kanabis uopče nije štetan i od njega se ne postaje ovisnik!

  • dalibor.hren:

    Otvaraju nova radna mjesta za mlade poljdjelce!!!