Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nemiri

Naoružani venezuelski muškarci u vojnim odorama kažu da započinju pobunu

Foto: Reuters/Pixsell
1/3
06.08.2017.
u 15:42

Snimljen je i video u kojem dvojica muškaraca u vojnim odorama žele podići pobunu zbog obnove demokracije

Video koji se proširio u nedjelju pokazuje skupinu muškaraca u vojnim odorama koji kažu kako započinju pobunu u gradu Valenciji kako bi obnovili demokraciju u Venezueli.

Zastupnik venezuelske Socijalističke stranke Diosdado Cabello govorio je o "terorističkom napadu", a svjedokinja iz Valencije, oko dva sata udaljene od glavnog grada Caracasa, rekla je kako je čula pucnjavu tijekom noći na nedjelju.

Cabello je rekao u nedjelju da je "iregularna situacija", za koju je ranije rekao da je "teroristički napad", u Valenciji pod kontrolom.

Ranije u nedjelju, na internetu je objavljena video snimka skupine muškaraca u vojnim odorama koji su tvrdili da pokreću pobunu u Valenciji protiv nepopularnog ljevičarskog predsjednika Nicolasa Madura. 

Komentara 13

ST
stomugromova
18:16 06.08.2017.

Treba vratiti naftu američkim korporacijama.Maduro je nesposoban,ali i uz tu činjenicu,Venezuela je pod terorom SAD.Jao si ga onom na koga oni imaju pik.Taj prođe kao Irak,Libija I Sirija.A Venezuela ima ogromne rezerve nafte Čim je Chavez nacionalizirao naftu,počeo je rat protiv Venezuele.A uloga SAD u Južnoj Americi je puno gora nego uloga Sovjetskog Saveza u Varšavskom paktu.Državni udari,pljačke,atentati i dužničko ropstvo,koje su tim narodim donijjele krv,znoj,bijedu i glad.Ako padne Maduro,doći će neki potrčko korporativne mafije i prvo će privatizirati naftu. Tako je Jatsenjuk,kazarski kriminalac,koga je CIA postavila na mjesto premijera Ukrajine,nakon državnog udara,treći dan mandata u mrkloj noći u neobilježenom avionu,prebacio oko 50 tona ukrajinskih zlatnih rezervi u SAD.

KO
Kole007
21:28 06.08.2017.

Bolje bi im bilo da se odmaknu od oružja. Ništa dobro neće donijeti ni sebi ni ljudima u Venezueli, samo razaranje ljudi i infrastrukture što bi Amerima zasigurno odgovaralo. Ako žele rješavati probleme nek ga rješavaju kroz sustav. Ako je Maduro toliko nesposoban koliko se u našim i ostalim medijima predstavlja, neće sigurno dugo izdržati.

Avatar moravica
moravica
18:14 06.08.2017.

zasto mi CIA pada na pamet hmmm

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije