Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oštra poruka

SAD: Madurovi lažni izbori su još jedan korak prema diktaturi

Nicolas Maduro
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
31.07.2017.
u 07:47

"Nećemo prihvatiti nezakonitu vladu. Venezuelski narod i demokracija će pobijediti", rekla je Nikki Haley

Američka veleposlanica u Ujedinjenim narodima Nikki Haley rekla je u nedjelju da su izbori za Ustavotvornu skupštinu koje je u Venezueli organizirao predsjednik Nicolas Maduro, "korak prema diktaturi" i da Sjedinjene Države neće priznati nezakonitu vladu u Caracasu.

Ovo je prvi službeni odgovor Washingtona na izbore organizirane u nedjelju dok prosvjedi u kojima ima mrtvih potresaju Venezuelu, gdje birači uvelike bojkotiraju izbore za koje je Maduro rekao da će biti početak "nove ere borbe" u toj krizom pogođenoj zemlji proizvođaču nafte.

"Madurovi lažni izbori su još jedan korak prema diktaturi", rekla je Haley u poruci koju je objavila na Twitteru. "Nećemo prihvatiti nezakonitu vladu. Venezuelski narod i demokracija će pobijediti", dodala je.

Komentara 7

DU
Deleted user
09:30 31.07.2017.

Nikki Haley...osoba koja je sukreator izraza "umjereni teroristi"....govori o demokraciji i diktaturi....LOL

KA
kamenjar0404
23:23 01.08.2017.

Na ovoj sirovini se vidi da je glup kao Vulin !!!! Hvali se a mjesečna plaća radnika u Venezueli je 10 $ drugovi!!!!

DU
Deleted user
11:56 31.07.2017.

'ajmo rić' i ci'la Južna America od Mexsica je na površini Planete majmuna,još su Africa i Azija u plemenskom razvoju - birano društvo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije